Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSVOJITE

Vodimo vas na koncert Tonyja Cetinskog

Tony Cetinski
Foto: PR FOTO
31.07.2015.
u 13:37

Jedan od najpopularnijih pjevača regije, Tony Cetinski, ove godine slavi 25 godina postojanja u samom estradnom vrhu. Darujemo pet puta po dvije ulaznice za koncert u pulskoj Areni, 11. kolovoza.

Sretni dobitnici su: Gabrijela Japranin, Olgica Brković Grubišić, Mihaela Anđić, Stela Vukobratović i Marin Pintar. Čestitamo i želimo vam odličan provod na koncertu!

Prvi izvođač koji je napunio zagrebačku Arenu dva dana za redom, Tony Cetinski, jedan od najpopularnijih pjevača regije, ove godine slavi 25 godina postojanja u samom estradnom vrhu. Tony je odavno otišao iz Istre, ali Istra nikada nije otišla iz njega. Zato je odluka gdje započeti priču ''25 godina s vama'' bila jednostavna. Čarobni ambijent pulske Arene idealno je mjesto za proslavu tog jubileja. Okružen svojom najvjernijom publikom, u svojoj Puli, spreman je za najemotivniji koncert u karijeri koji je zakazan za 11. kolovoza.

Ulaznice su od danas u prodaji na svim prodajnim mjestima Eventima, kao i online na www.eventim.hr. Ulaznice je moguće kupiti po cijeni od 100 kuna, ali ograničen broj ulaznica (early bird), 120 kuna je u pretprodaji te 140 kuna na dan koncerta. Tony je za svoju publiku priredio i posebno iznenađenje. Svi koji na dan koncerta, pri kupnji ulaznice na blagajni pulske Arene s osobnom iskaznicom dokažu da su rođeni isti dan kada i Tony, 31. svibnja, dobivaju besplatnu ulaznicu.

Osvojite!

Poklanjamo vam pet puta po dvije ulaznice, a da biste ih osvojili potrebno je odgovoriti na pitanje: Koga biste poveli na koncert i zašto? Budite kreativni i možda baš vi osvojite ulaznice i proslavite s Tonyjem ovaj jubilej.

Svoje odgovore zajedno s podacima pošaljite na e-mail: marketing@vecernji.net.

Nagradni natječaj traje do srijede, 5. kolovoza do 14h, a sretne dobitnike ćemo objaviti i telefonski kontaktirati u četvrtak, 6. kolovoza.

Sretno!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?