Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAGRADNI NATJEČAJ

Vodimo vas na koncert Gorana Bareta i Majki u Sax-u!

Goran Bare
Foto: PR FOTO
13.12.2016.
u 14:00

Budite kreativni jer dijelimo 3x2 ulaznice za koncert 17. prosinca.

Najintrigantniji hrvatski rock sastav vraća se u Sax! i sprema vrhunski rock spektakl!

Energični vinkovački glazbenik i njegov bend Majke ponovno će nastupiti u kultnom zagrebačkom klubu, a na intimnom klupskom koncertu redat će se najveći hitovi legendarne hrvatske rock skupine.

Osebujni frontmen Majki gostovao je nedugo i na novom singlu Kandžije i Golih žena „Pištolj“ za koji je pripadajući videospot snimljen upravo u Saxu, gdje će karizmatični roker uskoro nastupiti sa svojim bendom.

Zagrebačku publiku tako i ovaj put očekuje pravi rock-blues spektakl te hitovi poput „Teške boje“, „Budi ponosan“, „A ti još plačeš“, „Vrijeme da se krene“, popraćeni Baretovim legendarnim monolozima.

Ulaznice za koncert Gorana Bareta i Majki mogu se kupiti u pretprodaji po cijeni od 70 kuna, dok će im cijena na dan koncerta iznositi 90 kuna. U prodaji su na blagajni kluba Sax! u Palmotićevoj ulici br. 22/2, a više informacija možete pronaći na službenim stranicama kluba: www.sax-zg.hr.

Natječaj traje do 16.12. u 12 sati kada objavljujemo pobjednike.

Budite kreativni jer 3 najkreativnija odgovora na pitanje ''Zašto volite Gorana Bareta i Majke?'' nagrađujemo s po 2 ulaznice za koncert!

Sretno!

Dobitnici su:

Onjegin Savić
Filip Đurinić
Marija Aralica

Čestitamo!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?