Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobitnici

Na koncert Detoura idu...

detour
Foto: PR FOTO
1/3
21.10.2014.
u 10:27

U Tvornici kulture u Zagrebu grupa Detour 7. studenog predstavlja svoj novi album 'A što ak' ja...'

U drugoj polovici listopada grupa Detour objavljuje svoj novi studijski album ''A što ak' ja...'', a izlazak albuma prati i velika koncertna promocija koja se održava u petak, 7. studenog, u zagrebačkoj Tvornici kulture. Koncertom stavljaju naglasak na tri dosadašnja albuma, više od deset hit singlova i osam godina glazbenog rada pod imenom Detour, a sve da bi vas počastili najboljom live izvedbom ikad!

Zadnje dvije godine pjesme Detoura neizostavni su glazbeni sadržaj svih domaćih radiopostaja, a kontinuirano su se pri vrhu nalazile pjesme Srce veliko, Snijeg te aktualni Daleko. Čak 5 pjesama s novog albuma "A što ak' ja..." već je premijerno emitirano u hrvatskom radijskom prostoru, a tijekom sljedećeg tjedna bend će predstaviti i najnoviji singl "Plešem sama". Ne zaboravimo ipak da će Vas na koncertu u Tvornici rasplesati i pjesme starijeg datuma, ali u novim aranžmanima, poput Ljeto počinje, Mjesec, Gledano sa strane , Prijatelj, Tvoje lice se promijenilo....

Za sve posjetitelje portala pripremili smo 4x2 ulaznice za koncert 7. studenog u Tvornici. Sudjelujte u natječaju do 23. listopada u podne jer četvero najboljih osvaja 2 ulaznice.

Sretne dobitnice po dvije ulaznice za koncert su: NIkolina Letić, Ivana Karlović, Sanja Daić i Maja Gregurić. O načinu preuzimanja osvojenih ulaznica dobitnice će biti obaviještene e-mailom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?