Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osvojite ulaznice

Vodimo vas na Amatere

Amateri
Foto: PR
1/3
25.02.2015.
u 11:27

Sretni dobitnici su:
Margareta Pezer, Zagreb
Radmila Galović , Zagreb
Čestitamo!

Redatelj Petar Veček i dramaturg Mario Kovač uz sjajnu glumačku ekipu u kojoj su Goran Grgić, Vilim Matula, Ranko Zidarić i Petra Dugandžić, donose nam na pozornicu  Radakovićev tekst u obliku neočekivane, provokativne, ali izuzetno duhovite predstave.

Dovedeni na rub egzistencije, antijunaci ove tragikomedije vodoinstalater papučar Krap (Ranko Zidarić), isfrustrirani kukavac Grga (Goran Grgić), kvartovski ridikul Kuka (Vilim Matula) te iskusna prostitutka Stela (Petra Dugandžić) odlučili su se na očajnički čin: pokušavaju snimiti porno film “Made in Croatia” koji bi ih izvukao sa dna i napunio im džepove.

Amateri su ponosni vlasnici raznih nagrada i priznanja, na 35. Danima satire, 4. Gumbekovim danima te čak 4 nominacije i dvije nagrade hrvatskog glumišta.

Vodimo vas na predstavu

Kako sve to izgleda imate priliku vidjeti u nedjelju 01. ožujka u 20 sati u kazalištu KNAP. Popunite obrazac i odgovorite na pitanje „Koga ću povesti na predstavu i zašto?“ Dva najkreativnija odgovora osvojit će po dvije ulaznice. Natječaj traje do petka 27. veljače u 9 sati, a pobjednike ćemo objaviti tijekom istog dana.

Prijave su završile.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?