Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
The Voice - Najljepši glas Hrvatske

Večernji vas vodi na veliko finale

the voice
Foto: Dario Njavro/HTV
23.04.2015.
u 16:18

Osvojite ulaznice za finale showa The Voice - najljepši glas Hrvatske

Sretni dobitnici su: Lorena jelusić i Ariana Španić.

Nekom' milo, nekome krivo, ali gledatelji su odabrali svoje finaliste! Mateo Resman, Nina Kraljić, Jure Brkljača i  Marin Jurić Čivro su finalisti showa The Voice – Najljepši glas Hrvatske. Tijekom vremena prolazili su audicije na slijepo, a u međusobnim dvobojima dali su novu dimenziju pjesmama. Ove subote natjecanje donosi pobjednika među finalistima. Spoj emotivnosti, kvalitete i energičnosti natjecatelja na noge je dizao mentore. Završni dio natjecanja uključivao je nadmetanje glasovima u kojem su gledatelji birali pobjednika. U subotu, 25. travnja u 20:00h na HRT1 nemojte propustiti posljednju epizodu predstavljanja timskih pobjednika. Osim poziva i poruka, podršku svojim favoritima pokažite i putem Facebooka, Twittera, Instagrama i YouTubea. Finalisti su izabrani, a pobjeda je i u vašim rukama.  The Voice je neupitno, već sada i finalistima, ali i ostalim natjecateljima koji su prošli kroz show, donio dragocjeno scensko iskustvo, usvajanje novih vokalnih vještina, ali i prijateljstva koja će trajati još dugo nakon što ovaj veliki show završi.

Svatko od natjecatelja izabrat će svoj glazbeni put. Publika koju su osvojili nastupima u The Voice - Najljepši glas Hrvatske, na tom putu će im biti najvažniji pratitelj i podrška. Ako ste dio te publike, svoju podršku iskažite već ove subote i donesite pobjedu vama najljepšem glasu Hrvatske!

Osvojite ulaznice!

Dvoje najkreativnijih čitatelja koji podijele ovaj članak na društvenim mrežama i odgovore na pitanje što su sve spremni učiniti kako bi osvojili ulaznice će osvojiti dvije ulaznice za veliko finale The Voicea. Sretne dobitnike objavljujemo sutra u 16 sati.

Želite prijaviti greške?