Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
1. svibnja uživajte u Gupčevom kraju

Večernji vas vodi na produženi wellness vikend

Hotelu & SPA Terme Jezerčica
13.04.2015.
u 22:07

Dugi vikend provedite u Hotelu & SPA Terme Jezerčica, Donja Stubica

Glavnu nagradu je osvojio Saša Mlakar iz Đurđevca.

Cjelodnevne obiteljske ulaznice su osvojili: 
Silvija Milčić, Zaprešić;
Vladimir Šimunić, Zagreb;
Aleksandra Valent, Zagreb.
Čestitamo!

Ne znate kamo za 1. svibanj? Produženi praznični vikend sve je bliži. Odmor ste zaslužili pa će to biti idealno vrijeme da se opustite i napunite baterije prije pravog, dužeg ljetnog odmora. Jeste li već odlučili gdje ćete ga provesti?!

Zašto ne biste odmor za dušu i tijelo ovaj put potražili u pitoresknom Zagorju? Hotel & SPA Terme Jezerčica nalazi se u samom srcu zelenog krajolika bogatog termalnim ljekovitim vodama. Udaljen svega 28 km od Zagreba (četrdesetak kilometara od centra Zagreba) termalno kupalište sa Hotelom & SPA centrom predstavlja idealnu destinaciju za bijeg u prirodu, wellness opuštanje ili aktivan odmor. Uz smještaj u udobnim sobama, gostima hotela na raspolaganju je i unutarnji i vanjski vodeni park s osam bazena s prirodnom termalnom vodom, prilagođen svim uzrastima, SPA zona i suvremeno opremljen wellness centar.

Unutar Wellness & SPA centra nalaze se dva prostora za opuštanje i uživanje u toplim napitcima. Osim klasične turske i finske saune u ponudi je i aroma finska sauna, panoramska finska sauna, infracrvena sauna, vanjski whirlpool s terasom za sunčanje te hladni vanjski bazen za fazu hlađenja. Hotel Terme Jezerčica pravi je izbor i za gurmane jer hotelski restoran nudi tradicionalnu a la carte zagorsku kuhinju te dnevne pansionske obroke s bife stola.

Uživanje u navedenoj bogatoj ponudi i mirnom okruženju tijekom prazničnog vikenda od 1. do 3. svibnja 2015. Večernji list će u suradnji s Hotelom & SPA Terme Jezerčica omogućiti za svoje najkreativnije čitatelje.

Što sve trebate napraviti kako bi osvojili nagradu?

Podijelite članak na svojim društvenim mrežama i odgovorite na pitanje: „Kako zamišljate svoj idealan vikend u Gupčevom kraju, Donjoj Stubici?“ Najkreativniji odgovor nagraditi ćemo jednim paketom za dvije osobe. Paket uključuje dva noćenja s polupansionom te gratis masažu po osobi uz neograničeno korištenje termalnog vodenog parka.

Pored glavne nagrade u ovom natječaju, darivati ćemo još tri autora kreativnih odgovora sa obiteljskim ulaznicama za cjelodnevno kupanje tijekom istog prazničnog produženog vikenda kojeg svi željno iščekujemo! Planirajte svoj produženi vikend za 1. svibanj uz Večernji list u Hotelu & SPA Terme Jezerčica! Natjećaj traje do 26. travnja. Sretne dobitnike objaviti ćemo 27. travnja!

Želite prijaviti greške?