Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Božićna čarolija na Plitvičkim jezerima

Večernji vodi vas i vašu obitelj na savršeni odmor

plitvička jezera zimi
Foto: Filip Brala/PIXSELL
1/2
04.12.2015.
u 08:00

Jedan od najljepših nacionalnih parkova pod pokroviteljstvom Unesca, Plitvička jezera i sama Općina Plitvička jezera ove godine pripremaju pravu blagdansku poslasticu za sve čitatelje Večernjeg lista.

Jedan od najljepših nacionalnih parkova pod pokroviteljstvom Unesca, Plitvička jezera i sama Općina Plitvička jezera ove godine pripremaju pravu blagdansku poslasticu za sve čitatelje Večernjeg lista.

Nakon dugo godina, konačno se otvara skijaška i sanjkaška staza na skijalištu Mukinje na samim Plitvičkim jezerima.

Dođite i uživajte u bogatom sadržaju koji su samo za vas pripremili. Zabavite se na noćnom skijanju i sanjkanju, kližite na natkrivenom klizalištu, a tu je i natkriveni Božićni sajam u kojemu će uživati cijela obitelj.

Dječja predstava na ledu i razni kulturni nastupi naprosto će vas oduševiti. Kupite na vrijeme jelku i pripremite se na nadolazeće blagdane, zasladite nepce Plitvičkim štrudlama, a unikatni nakit bit će odličan poklon za vaše najdraže.

Čitateljima Večernjeg lista poklanjamo:

  • poklon bonove za zimski dvodnevni aranžman u hotelu Jezero za 3 obitelji (2 odraslih + 2 djece)
  • poklon bonove za ručak u restoranu Lička kuća za 3 obitelji (2 odraslih +  2 djece)
  • besplatno klizanje za obitelj (2 odraslih i 2 djece)

Svi gosti smješteni u privatnom smještaju dobivaju dvodnevnu ulaznicu za klizanje po cijeni jednodnevne.

Kako biste mogli sudjelovati u nagradnom natječaju, putem obrasca za prijavu se prijavite i pošaljite nam fotografiju na kojoj uživate u zimskim radostima, a naš žiri odabrat će one najbolje. Nagradni natječaj traje do 10.12.2015. do 12 sati.

Poklon bonovi se mogu iskoristiti do 31.03.2016. godine.

Sretno!

Fill out my online form.

Sretni dobitnici dvodnevnog aranžmana u hotelu Jezero su Irena Anić, Jasenka Vernik i Evelijana Borovičkić. Dobitnici poklon bona za ručak su Marina Marko, Ksenija Galešić i Nikica Radovanić, a dobitnik poklon bona za besplatno klizanje za obitelj je Željko Šunjić. Čestitamo i želimo im odličan provod.

Želite prijaviti greške?