Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nagradni natječaj

Osvojite Bioskin Young kremu i riješite se prištića prije ljetnih vrućina

Bioskin Young krema
Foto: Promo foto
1/3
06.06.2016.
u 13:05

Kako biste za vrijeme ljetnih vrućina osigurali čist i blistav ten bez prištića, savjetujemo da iskoristite ljekovita svojstva nekoliko različitih hladno prešanih ulja koja čine Bioskin Young kremu

Linija prirodnih proizvoda za njegu kože tvrtke Elbi Medikal sastoji se od Young, Sensitive i Beauty kreme, svi sastojci su 100% prirodni, a jedan od ključnih je prirodni vulkanski materijal klinoptilolit (zeolit). Pažljivim odabirom sastojaka svaki je proizvod prilagođen određenom tipu kože, a za miješanu, masnu i problematičnu kožu idealna je BioSkin Young krema.

Sakrivanje nepravilnosti karakterističnih za problematičnu kožu lica i tijela posebice je težak zadatak tijekom ljetnih mjeseci. Dolaskom visokih temperatura, mnogi pronalaze rješenje u prekrivanju prištića i drugih nepravilnosti različitim kozmetičkim preparatima. Koliko god to prekrivanje bilo učinkovito, takva praksa ima samo kratkoročne prednosti isključivo estetske prirode, a može dovesti i do kontraefekta – povećanja broja prištića i upalnih procesa.

Kako biste preduhitrili ljetne vrućine i riješili se prištića na vrijeme donosimo vam tri savjeta za čist i blistav ten.

1. Odrecite se nekih užitaka i loših navika

Kad je riječ o čokoladi, grickalicama, sokovima i razno raznim pecivima, samokontrola sigurno nije prvo što vam padne na pamet. Nažalost, proizvodi kao što su slatkiši i kruh mogu vas spriječiti u ostvarivanju dugoročnog cilja – zdrave i lijepe kože.

Uz loše prehrambene navike, vaša će vam koža biti zahvalna ako se odreknete i zloglasnog trojca: cigareta, pretjeranog izlaganja suncu i stresa.

 

2. Šarenilo na tanjuru i puno tekućine

U dijelu godine kada je izbor plodova prirode najveći, zbilja nije teško doći do potrebnih vitamina i minerala. Barem dva obroka dnevno sa svježim voćem ili povrćem nije dobra navika samo za vašu kožu, već i za cijeli organizam.

Uz velike količine vode, beneficije za vašu kožu donose i čaj od koprive i čaj od kadulje. Usvajanjem jednomjesečnog rituala ispijanja jednog od ovih čajeva štitite svoju kožu, a kadulja je posebno korisna tijekom ljetnih mjeseci jer smanjuje znojenje. Čaj od koprive i čaj od kadulje mogu se koristiti i tijekom parenja lica. Antibakterijska i protuupalna svojstva čajeva junaci su u borbi i protiv većih nepravilnosti, kao što su akne.

 

3. Hladno prešana ulja

Bilo da se radi o prištićima ili o bolnim i neugodnim aknama, za njegu mješovite, masne i problematične kože jedinstvena kombinacija hladno prešanih ulja najbolji je izbor. Bioskin Young krema sadrži ulje yangu, ulje sjemenki grožđa, ulje čička, eterično ulje i hidrolat ružmarina te pročišćeni prirodni mineral zeolit.

Bioskin Young brzo se upija, ne začepljuje pore i intenzivno hrani kožu. Nakon uzastopne primjene od 14 dana krema zaustavlja nastanak novih prištića te postepeno prekida upalni proces već postojećih prištića. Prilikom uporabe, preporuča se nanijeti kremu u tankome sloju na prethodno očišćenu kožu lica, vrata, leđa i dekoltea te lagano umasirati kružnim pokretima.

U samo par koraka, malo samodiscipline te uz odabir proizvoda od prirodnih sastojaka, moguće je riješiti se napornih i bolnih prištića i akni te ljeto dočekati čistog i blistavog tena.

Unutar Bioskin asortimana možete pronaći i Bioskin Beauty kremu, koja svojim nježnim djelovanjem ublažava posljedice godina na licu i koži vraća elastičnost i tonus, i Bioskin Sensitive balzam, za njegu najosjetljivije kože.

 

Želite li i čisti ten za vrijeme ljetnih vrućina?

Popunite obrazac u nastavku i napišite nam kako prirodnim preparatima njegujete svoju problematičnu kožu ljeti i možda baš vi osvojite jednu od četiri Bioskin Young kreme.

Nagradni natječaj traje do 13. lipnja.

Dobitnici su: Božena Grbac Majnarić, Andrea Devcic, Ivana Matoković i Bernarda Vračić.

Želite prijaviti greške?