Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobitnici

Ulaznice i upoznavanje Cesara Milana, popularnog šaptača psima osvojili su...

Odgoj pasa
Foto: Thinkstock
1/2
26.09.2014.
u 12:19

Uključite se u natječaj jer petero najboljih imat će priliku upoznati Cesara Milana koji će vam pomoći ˝odgojit˝ vašeg kućnog ljubimca

Cesar Millan, popularni šaptač psima  ove jeseni kreće na europsku turneju, a kao jedna od destinacija na kojoj će predstaviti predstavu ''Vođa čopora – uživo'',  bit će i Zagreb.

Za vrijeme ove zabavno-edukativne predstave, Cesar Millan s publikom će podijeliti svoju filozofiju povjerenja, poštovanja i ljubavi. Ljubitelje pasa inspirirat će otkrivanjem formule za sretnije i zdravije odnose između ljudi i njihovih najboljih prijatelja.

Za sve posjetitelje portala pripremili smo natječaj u kojem petero najboljih osvaja ulaznicu za show i upoznavanje Cesara Milana.
Prijaviti se možete do ponedjeljka 29. rujna u 10 sati, a najbolje ćemo objaviti do 30. rujna u 10 sati.

Sretni dobitnici su:
Andrea Lejček
Maro Tudić
Suzana Jambreković
Luka Kasun
Sanja Raičković
Dobitnici su o načinu preuzimanja osvojenih ulaznica te procedure za upoznavanje Cesara Milana obaviješteni e-mailom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?