Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbor naj čestitke

Put za dvoje u Opatiju osvojio je...

Hotel Bristol, Opatija
Foto: PR FOTO
1/6
12.02.2014.
u 14:00

Večernji list, FLEET rent a car i Mondo travel osigurali su romantični vikend za dvoje u Opatiji koji je osvojio Tomislav Porkulabić.

Već tradicionalna proslava Dana zaljubljenih obilježava se 14. veljače, a kako biste iznenadili voljenu osobu i uživali zajedno, pripremili smo vam vikend iz snova.

Putem aplikacije mogli ste prijaviti svoju čestitku do 11. veljače u podne. Žiri je usitinu imao težak posao jer pristiglo je puno kreativnih, originalnih i iskrenih poruka.

Najbolju prema izboru žirija poslao je Tomislav Porkulabić, čestitamo sretnom dobitniku!

Tomislav će sa svojom ljepšom polovicom uživati u Opatiji, a ostale pozivamo da nas pratite jer Valentinovo na portalu još uvijek traje te smo za vas pripremili iznenađenja

Nagrada uključuje:
Vikend (14. do 16. veljače) u hotelu Bristol za dvoje u Opatiji:

  • dva noćenja u superior sobi hotela Bristol****
  • bogati buffet-doručak, jedna buffet-večera, jedna romantična večera uz svijeće i živu glazbu, čokoladnu tortu i pjenušac u sobi
  • neograničeno korištenje spa&beauty kutka (jacuzzi, sauna, turska kupelj, fitness)
  • jedan wellness voucher u iznosu od 75 kn (ca. EUR 10) za tretmane lica i tijela.

Osigurali smo vam i ranu prijavu od 11 sati u petak 14. veljače te kasnu odjavu do 16 sati u nedjelju 16. veljače kako biste što dulje uživali u vikendu.

Automobil BMW 3 za vikend:
Automobil se preuzima u petak, 14. veljače, u 9 ujutro u poslovnici FLEET rent-a-car u hotelu Sheraton u Zagrebu. Uz automobil, darujemo i karticu za nabavu goriva u vrijednosti od 500 kn. Automobil se u poslovnicu mora vratiti najkasnije u ponedjeljak, 17. veljače, do 9 sati ujutro.
Važna napomena: zbog automobila koji se ustupa tijekom vikenda potrebno je da jedna osoba koja odlazi na put ima važeću vozačku dozvolu i starija je od 24 godine kako bi mogla preuzeti vozilo jer u protivnom neće moći preuzeti vozilo ni iskoristiti aranžman u Opatiji.

Važna napomena za dobitnika nagrade:
Predaju automobila ćemo slikati/snimati te se dobitnik obvezuje da će osigurati slike i dojmove s putovanja za daljnju promociju i objavu na portalu.

Komentara 8

RO
renata.osmic.5
17:25 06.02.2014.

Svaka čast..prelijepa nagrada

KR
Krissy
22:44 11.02.2014.

Kada ce objava??

DC
damir.chef
11:14 12.02.2014.

gdje je zapelo s obavom???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?