Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brinite se za svoje zdravlje

U božićnoj nagradnoj igri darujemo vas OMRON M2 tlakomjerom za nadlakticu

OMRON M2
Foto: PR FOTO
1/3
14.12.2015.
u 16:39

Večernji.hr poklone dijeli, ove blagdane si uveseli! Nagradna igra traje do nedjelje, 20.prosinca stoga požurite kliknuti na nagrade.

Ovih blagdana osvojite vrijedne nagrade za sebe ili vama drage osobe kojima vas darujemo od srca. OMRON M2 je potpuno automatski tlakomjer kojim se jednostavno, točno i precizno mjeri krvni tlak i srčani puls. Osim što je funkcionalno dizajniran, lako je prijenosan zbog manjih dimenzija te omogućuje mjerenje neovisno o situaciji u kojoj se nalazite.

Nemate problema s krvnim tlakom, ali ga svejedno želite provjeriti s vremena na vrijeme? OMRON M2 tlakomjer se preporučuje i mlađim osobama koje nemaju ozbiljnih zdravstvenih problema, a žele kontrolirati krvni tlak i srčani puls, te zaposlenim osobama koje su stalno u pokretu i neophodan im je funkcionalan tlakomjer.

OMRON M2 tlakomjer za nadlakticu ima nekoliko funkcija:

  • Indikator provjere manžete
  • Indikator nepravilnog srčanog ritma
  • Intellisense tehnologija za nježno napuhavanje i ispuhavanje manžete
  • Memorija: 30 memorija x 1 korisnik
  • Grafički prikaz vrijednosti krvnog tlaka
  • Veliki zaslon za lako očitavanje rezultata
  • Klinički validiran
  • Manžeta: Easy cuff, meka, za opseg nadlaktice od 22-32 cm

OMRON je vodeća svjetska kompanija koja se bavi proizvodnjom digitalnih tlakomjera, s više od 80 godina iskustva u području globalne tehnologije. Ekskluzivan uvoznik OMRON medicinskih uređaja je tvrtka Medikor d.o.o. koja za svoje kupce donosi najinovativnije medicinske uređaje za kućnu uporabu.

OMRON tlakomjere možete pronaći u svim boljim ljekarnama i Medikor prodavaonicama Praška 10 i Nova cesta 52, kao i putem online shopa na www.shop-medikor.hr.

Iskušajte sreću u božićnoj nagradnoj igri Večernjeg lista!

Uljepšajte si ove blagdane i uz malo sreće osvojite OMRON M2 tlakomjer za nadlakticu.

Kako do nagrade?

Vrlo jednostavno, kliknite na link i uključite se u nagradnu igru koja traje do nedjelje, 20.prosinca. Portal Večernjeg lista pratite 21.prosinca kada će biti izvučeni sretni dobitnici. Pravila nagradne igre pročitajte ovdje.

Imajte na umu, što se više puta prijavite, veće su šanse za osvajanje nagrade!

Sretno!

Želite prijaviti greške?