Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRAVILA NAGRADNE IGRE

U 5 dana osvojite 10 mobitela!

Velika nagradna igra
Foto: VL
21.04.2016.
u 15:30

Na temelju čl. 69. Zakona o igrama na sreću (NN 87/09), Večernji list d.o.o. donosi sljedeća

PRAVILA NAGRADNE IGRE

„U 5 dana osvojite 10 mobitela!“

Članak 1.
Prema ovim pravilima Večernji list d.o.o., Zagreb, Oreškovićeva 6H/1, MB 3281094, OIB 92276133102, priređuje nagradnu igru naziva „U 5 dana osvojite 10 mobitela“.

Članak 2.
Svrha nagradne igre je ostvarivanje promidžbenih učinaka za Večernji list.

Članak 3.
Nagradna igra „U 5 dana osvojite 10 mobitela“ počinje 22. travnja 2016. kada će u svakom primjerku nacionalnog izdanja Večernjeg lista biti objavljen prvi nagradni kupon, a traje do 27. travnja 2016.

Članak 4.
Fond nagrada u nagradnoj igri „U 5 dana osvojite 10 mobitela“, ukupno iznosi 9.990,00 kn, PDV uključen, a čini ga glavna nagrada:

10 x mobitel Alcatel ONETOUCH Pop Star + zlatna i srebrna maska za mobitel (u paketu uz svaki mobitel)

Nagrada nije zamjenjiva za novac.

Priređivač se obvezuje 5% utvrđene vrijednosti nagradnog fonda odmah uplatiti u korist Hrvatskog crvenog križa.

Članak 5.
Od petka 22. travnja 2016. do utorka 26. travnja 2016. će svakog dana u Večernjem listu biti objavljen po jedan nagradni kupon. U srijedu, 27. travnja, bit će objavljen i joker kupon. Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj, a koji tijekom trajanja nagradne igre kupe Večernji list, izrežu i sakupe ukupno 5 različitih nagradnih kupona (ili 4 različita nagradna kupona i jedan joker kupon). ). Tako sakupljen i izrezanih 5 kupon čitatelji - kupci trebaju ispuniti sa osobnim podacima (ime i prezime, adresa, broj telefona, e-mail adresa) i poslati na adresu:

Večernji list d.o.o.
„Za nagradnu igru – U 5 dana osvojite 10 mobitela“
p.p. 933
10001 Zagreb

Pošiljke sa 5 ispravno ispunjenih kupona trebaju stići najkasnije do 11. svibnja 2016. u 15h kako bi sudjelovale u izvlačenju.

Prilikom izvlačenja će se provjeriti jesu li izvučeni kuponi pravilno popunjeni.

Članak 6.
Javno izvlačenje dobitnika će biti održano u prostorijama Večernjeg lista u četvrtak 12. svibnja u 11 h. Izvući će se 10 dobitnika slučajnim odabirom. Tročlana komisija nadzire izvlačenje nagrada te o tijeku javnog izvlačenja vode zapisnik. Svi nagradni kuponi podložni su provjeri.

Članak 7.
Dobitnik nagradne igre „U 5 dana osvojite 10 mobitela“ bit će objavljen u Večernjem listu u roku od 14 dana od izvlačenja. Sudionici u nagradnoj igri prihvaćaju obvezu objave imena i fotografije za potrebe priređivača nagradne igre. Sudionici u nagradnoj igri sudjelovanjem pristaju na prikupljanje, uporabu i objavu svojih osobnih podataka (ime, prezime, adresa i broj telefona). Navedeni podaci bit će upotrijebljeni za direktni marketing.

Članak 8.
Priređivač nagradne igre osigurava objavljenu nagradu u nagradnom fondu i jamči dobitniku isporuku nagrade. Nagrada glasi na ime dobitnika i neprenosiva je. Svaki dobitnik može biti izvučen isključivo samo jednom i osvojiti smao jednu nagradu.

Članak 9.
Dobitnik nagradne igre, koji je ispunio uvjete utvrđene ovim pravilima, treba preuzeti nagradu u roku 30 (trideset) dana od dana pismene objavijesti o ostvarivanju dobitka u nagradnoj igri. Po isteku roka iz stavka 1. ovog članka priređivač će pisanim putem obavijestiti dobitnika o dobitku i pravu da preuzme nagradu u roku 10 dana.

Po isteku tog naknadnog roka dobitnik gubi pravo preuzimanja ostvarene nagrade.
Ukoliko je dobitnik nagrade iz ove nagradne igre maloljetan na dan izvlačenja dobitnika, nagrada glasi na ime roditelja ili zakonskog skrbnika, te ju on i preuzima u ime dobitnika.

Članak 10.
Trenutkom preuzimanja nagrade, odnosno potpisom sporazuma (ugovora) o preuzimanju nagrade, prestaju sve daljnje obveze priređivača nagradne igre prema dobitnicima.

Članak 11.
U slučaju da se u nagradnu igru uključi manje sudionika od broja nagrada koje su predviđene nagradnim fondom, dodijeliti će se onoliko nagrada koliko je u nagradnoj igri sudjelovalo sudionika, nepodijeljene ili nepodignute nagrade bit će prodane na javnom natječaju, a sredstva ostvarena prodajom uplaćena u korist državnog proračuna.

Članak 12.
Nagradna igra može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradne igre biti obaviješteni putem dnevnog tiska.

Članak 13.
U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici priređivača sa svojom užom obitelji.

Članak 14.
Sudionici koji sudjeluju u nagradnoj igri prihvaćaju prava i obaveze iz ovih Pravila.

Pravila počinju vrijediti nakon što Ministarstvo financija na njih dade suglasnost i nakon što uz navođenje klase, urudžbenog broja i datuma suglasnosti budu objavljena.

Članak 15.
U slučaju spora između priređivača i sudionika ove nagradne igre nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

Zagreb, 11. travanj 2016.

Večernji list d.o.o.
Direktor marketinga
Norman Mueller

KLASA: UP/I-460-02/16-01/254
URBROJ: 513-07-21-01/16-3
Zagreb, 13. travnja 2016.

 

DOBITNICI:
1. Brankica Vidović, Čakovec
2 Davor Kamenski, Brezovica
3. Janja Ivanković, Zagreb
4. Aleksandar Guttman, Omišalj
5. Vesna Kanižaj, Zagreb
6. Zvonko Mesarić, Zagreb
7. Marko Vranješević, Vinkovci
8. Anica Gundelj, Aljmaš
9. Ivanka Bokulić, Zagreb
10. Ana Radić, Zagreb

Želite prijaviti greške?