Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Coffee & Chocofest

Šaljite recepte slastica! Najbolje nagrađujemo!

zagreb Coffee & Chocofest
Foto: PR FOTO
1/3
31.01.2014.
u 21:18

Nekad može biti malo više slatka, nekad malo više gorka, ali u svakom slučaju uvijek nježno neizbježna... čokolada je tema u kojoj će se ove godine okušati i čitatelji Večernjeg lista

Dobra vijest za sve ljubitelje slatkog - Zagreb od 6. - 9. veljače ponovno postaje svjetsko središtu svijeta čokolade i kave.
Prošlogodišnje druženje na Chocofestu i Coffe Artu u  Zagrebu, a  na kojem su se okupili brojni posjetitelji, gurmani, znatiželjni kušači, vrhunski majstori te ponajbolji proizvođači čokolade i kave iz Hrvatske i regije pokazalo se sjajnom prilikom za druženja i degustacije pa stoga ponosno najavljujemo i pozivamo vas na novo druženje, još jedno - treće - izdanje Coffee & Chocofesta.

Svoje proizvode, znanje, vještine, ali i ljubav u pripremanju čokolade i slastica od nje te majstorske tajne u pripravljanju najboljih kava predstavit će proizvođači, slastičari i baristi.
Na Festivalu možete uživati u prezentacijama pripreme i kušanja kave i čokolade, razgovarati sa stručnjacima, sudjelovati u raznim tematskim radionicama, zabaviti se, naučiti nešto novo, uživati u umjetnosti, biti dio humanitarne priče, i na kraju… otići kući sretni i zadovoljni jer, ne zaboravite čokalada je prvi korak ka sreći, a uživanje u njoj potiče lučenje endorfina, prirodnih hormona sreće.
Festival će se ove godine održati na novoj lokaciji u samom središtu grada, u prostoru Hrvatskog društva likovnih umjetnika (stara Džamija) na Trgu žrtava fašizma u Zagrebu.
Pokrovitelji Festivala su Grad Zagreb i Turistička zajednica Grada Zagreba, a program Zagreb Chocofesta pratite na www.zagreb-coffee-chocofest.com i Facebook stranici.

Pozivamo vas da nam na mail panorama@vecernji.net do 3. veljače u ponoć šaljete svoje recepte slastica, a tema je dakako - čokolada i kava, u kombinaciji ili zasebno, kako god se vaša mašta razigra.
Žiri sastavljen od naših novinara, ali i slastičarskih majstora, odabrati će najbolje koji će dobiti priliku napraviti svoju slasticu uživo na samom Festivalu 6. veljače o trošku organizatora, a čeka ih i poklon paket iznanđenja te objava u Večernjem listu.
Zasucite rukave, izvadite svoje zbirke recepata, fotografirajte svoje slastice i prijavite se na Večernjakov natječaj već danas. Veselimo se vašim prijavama!

Komentara 2

DU
Deleted user
13:54 31.01.2014.

kako da ne, pa nekome tako napišemo knjgu recepata!

Avatar adminjepeder
adminjepeder
13:29 02.02.2014.

Zašto da ne, pa tako nekome razvedrimo ovu tmurnu nedjelju(i zasladimo).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?