Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobitnici

Collistar Perfecta Plus kremu osvojili su...

Collistar Perfecta Plus krema
Foto: PR FOTO
11.11.2014.
u 10:45

Linija Perfecta Plus je aktivna globalna njega protiv staranja, koja se bori protiv bora, gubitka tonusa i drugih znakova staranja! Uključite se u natječaj i osvojite je!

Linija Perfecta Plus je aktivna globalna njega protiv staranja, koja se bori protiv bora, gubitka tonusa i drugih znakova staranja, zahvaljujući trostrukom efektu koža je obnovljena, ljepša i čvršća.

Zahvaljujući najnaprednijim sastojcima protiv starenja Perfecta Plus brzo i učinkovito vašoj koži:

  • Vraća napetost
  • Aktivira staničnu dinamiku
  • Vlaži, hrani i vraća mekoću
  • Bori se protiv slobodnih radikala – vitamini C i E

Jedinstvena aktivna formula peptida – inovativan biotehnološki kompleks, koži dovodi više energije i  povečava proizvodnju kolagena, elastina i fibronektina, koji povećavaju elastičnost kože i daje učinkovitu potporu dermisu.   
Proizvodi sadrže visoke koncentracije ceraminda II i III, nužno potrebnih za sprečavanje opuštanja kože i gubitka tonusa.
Koncentrirana mješavina karite maslaca, avokadovog i bademovog ulja osigurava intenzivno hranjenje i vlaženje. LINIJA Perfecta Plus obuhvaća kremu za njegu lica i vrata, kremu za područje oko očiju te Filler - intenzivnu njegu za bore.

Za sve posjetitelje portala organizirali smo natječaj ˝Collistar perfecta plus˝ u kojem vas nagrađujemo s 5 Collistar Perfecta Plus krema za njegu lica i vrata jedinične vrijednosti 700kn.
Kako sudjelovati?
Prijavite se u natječaj do petka 14. studenog u ponoć jer pet najboljih osvaja nagradu!
Prijava za sudjelovanje nalazi se u formi ispod, a kako biste lakše odgovorili na postavljeno pitanje, sve o Collistar proizvodima pogledajte ovdje.

Sretni dobitnici su: Jelka Tepšić, Valerija Kasumović, Fahira Kurjak, Antonija Ćoran i Slaven Glavan. Osvojena nagrada stiže na kućnu adresu dobitnika.

Komentara 5

Avatar ninach_
ninach_
21:33 15.11.2014.

e sad treba dočekati objavu....

Avatar ninach_
ninach_
20:19 18.11.2014.

čestitam sretnim dobitnicima,a ja idem naći utjehu :)))))

Avatar ninach_
ninach_
22:16 13.11.2014.

ovo bi bio za mene najljepši uranjeni božićni poklon

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?