Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobitnici

Sretni dobitnici ALCATEL ONETOUCH IDOL X pametnog telefona su...

Alcatel onetouch idol x
Foto: VL PROMO
1/3
11.09.2014.
u 17:15

Točno odgovorite na pitanja iz kviza, prijavite se za sudjelovanje i možda baš vi budete jedan od deset sretnika koje nagrađujemo!

U nagradnoj igri ˝Točno odgovori i ALCATEL IDOL osvoji!˝ do 11. rujna u 11.59 sati jsvaki dan nagrađujemo jednog sretnog dobitnika pametnim telefonom ALCATEL ONETOUCH IDOL X.

Kako sudjelovati?
Odgovorite točno na pitanja iz kviza, prijavite se za sudjelovanje jer svakog dana nagrađujemo jednog sretnog dobitnika. Ako na pitanja iz kviza odgovorite netočno, imate priliku ponovno pokušati.

Svaki sudionik može u jednom krugu nagradne igre s jednom e-mailom adresom sudjelovati samo jednom!
Sve dvostruke i/ili nevažeće prijave neće biti uzete u obzir prilikom izvlačenja dobitnika.

Ukupno nagradna igra ima deset krugova, a svaki traje prvog dana od podneva do sljedećeg dana u 11.59 sati. Prije sudjelovanja u nagradnoj igri, pročitajte pravila.

O nagradi?
ALCATEL ONETOUCH IDOL X nudi jedinstvenu kombinaciju karakteristika, performansi i cijene pametnog telefona na tržištu – IDOL X ima točno ono što trebate po najboljoj cijeni u ovoj klasi uređaja. Priuštite si vrhunski smartphone, odvažite se na najbolje. Detaljnije o nagradi pročitajte ovdje.

SRETNI DOBITNICI SU:
1. krug: Dario Zorić
2. krug: Nevenka Andal
3. krug: Stipe Kršul
4. krug: Milanka Plećaš
5. krug: Antonija Bišćan
6. krug: Petra Brođanac
7. krug: Vinko Matoković
8. krug: Matej Raškaj
9. krug: Zdravka Svažić
10. krug: Aldo Lisjak
Svi dobitnici su o načinu preuzimanja osvojene nagrade obaviješteni e-mailom.

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar blue screen
blue screen
15:38 07.09.2014.

Nažalost pobjednici se već znaju..

Avatar Z095
Z095
16:48 09.09.2014.

Ako je zbilja tako da se dobitnici znaju unaprijed ili dobivaju oni koji imaju stotinjak e-mail adresa(a vjerojatno il sam portal VL ne zanima) onda nam nije samo država u banani nego i svi u njoj. Sad slijedi osvrt jednogg tate koji je prije samo koji dan išao prodati prošlogodišnje udžbenike od svog sinčića ispred muzeja Suvremene umjetnosti.Razasuo je ono malo knjiga ispred sebe-nebi on to radio ali mora kupiti nove,a one su skupe. I dali je što prodao,slabo, jer su tamo bili prekupci,preprodavači ili kako se već zovu sa "tonama" knjiga vukući za rukav rijetke kupce.Oni imaju svaku knjigu ali svaku prodaju za bar 10.kn skuplje bez ikakvog popusta i sa čuđenjem "di ćeš" jeftinije...kupili bi ti veli trgovci i od tate knjige ali 70.posto jeftinije....Znam da ti veli trgovci moraju od nečeg živjeti...ali to onda nije više -razmjena udžbenika kod muzeja za Suvremenu umjetnost...

VJ
vjekosimunovic
13:12 04.09.2014.

Moram prinati da jedini telefon koji nisam uspio uništit je bio Alcatel OT 807. Za svoje vrijeme savršen uređaj. Vjerujem da niti ovaj nije lošiji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?