Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
˝Bajka iz NIKELA˝

Dobitnici NiKEL poklon paketa su...

Bajka iz NiKELA
Foto: PR FOTO
1/9
03.11.2014.
u 09:15

Uključite se u natječaj do 10. studenog jer autore 7 najboljih fotografija prema odluci žirija Večernjeg lista i NiKELA nagrađujemo poklon paketima

Za sve posjetitelje portala organizirali smo FOTO natječaj u kojem vas darujemo vrijednim NiKEL poklon paketima!

Kako sudjelovati?
Prijavite fotografiju svog beauty rituala (dnevnog, tjednog, mjesečnog...) uz kratak opis zašto baš taj ritual najviše volite i/ili uživate u njemu. Imate možda dobar recept za masku za kosu ili lice, podijelite ga s nama!
Budite kreativni jer autore 7 najboljih fotografija prema izboru žirija marketinga Večerenjeg lista i NiKELA nagrađujemo vrijednim NiKEL poklon paketima.

Što možete osvojiti!
Svaki poklon paket dolazi u NiKEL poklon kutijici i sadrži Tonik Alpska ruža, a uz nagrađivani tonik u paketu dolazi i jedan od NiKEL proizvoda:
Nikelhidris intenzivna hidratantna krema
Nikelift intenzivna krema protiv bora
Nikelnutris intenzivna hranjiva krema
Eliksir protiv bora s 12 biljaka
Serum protiv bora oko očiju i usana s matičnim stanicama zelene jabuke
Serum protiv bora za lice, vrat i dekolte s matičnim stanicama alpske ruže
Ruža, set prirodne kozmetike
Zašto uz svaki poklon Tonik Alpska ruža - dobitnik zlatne medalje u Americi na svjetskoj izložbi inovativnih proizvoda! - INOVATIVAN PRISTUP NJEZI KOŽE - NiKEL tretman ljepote u borbi protiv starenja. Potpuno nov pristup u njezi kože - za blistavu svježinu kože, svoju njegu započnite višestruko nagrađivanim tonikom s biljnim matičnim stanicama (Tonik Alpska ruža ili Energizirajući tonik). Kada ga nanosite na lice, potiskom na sprej-pumpicu, nanesite ga i na područje oko očiju! Jedinstveno djelovanje organske cvjetne vode ruže i biljnih matičnih stanica preporodit će vašu kožu! Djeluje nadopunjujuće s bilo kojom kremom za dnevnu i noćnu njegu, a rezultati primjene vidljivi su već nakon nekoliko dana korištenja.

Dobitnici su: Tomislav Žuro, Nataša Tomić Strelac, Madonna Ojurović Čačić, Maja Šlat, Zrinka Brkljača, Brigita Crnac i Rea Lujić. O načinu preuzimanja osvojene nagrade dobitnici su obaviješteni e-mailom.

Ključne riječi

Komentara 8

ZE
zeljkaaa
12:22 10.11.2014.

joooj kada ce objaviti dobitnikeee, nestrpljivaaaa saaammmm hahhaa

N8
nikolina_84
14:34 04.11.2014.

moja je slikica izrezana tako da se pola ne vidi, ne znam zašto, nadam se da vi vidite cijelu jer inače nema baš previše smisla.... :)

CO
CoraCora
17:27 09.11.2014.

Ja sam svoju sliku jucer popodne poslala ali jos nije objavljena :( znam da pise da mora biti odobrena, ali eto, samo me brine da putem nije zalutala..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?