Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osvojite ulaznice

Studio 54 se vraća

Studio 54
Foto: Studio 54
1/2
15.05.2015.
u 16:12

Legendarni Studio 54 ponovo otvara svoja vrata

Sretni dobitnici su:
Cristopher Kurtin,
Martina Povalec,
Branimir Hainš,
Todora Kragulj.
Čestitamo i želimo vam ludi provod!

Jeste li spremni za legendarni zagrebački party? Studio 54 se vraća na velika vrata! Nakon dulje stanke, najposjećeniji party se vraća, ali na novoj lokaciji. Nezaboravan provod vas čeka u novootvorenom klubu Johann Franck.

22. svibnja 2015. budi dio najljepše plesne povijesti i pleši uz najveće disco hitove koje puštaju Tomo Ricov, Neno Martinović i Mario Kovač.

Originalni kostimi, disco kugle, konfete , dar na ulazu...sve to i još više čeka vas u petak, 22. svibnja. Pripremite kostime i ponovite plesne korake.

Organizatori kažu da na partyju očekuju dolazak velikog broja celebrityja te s obzirom da ga dugo nije bilo veliku navalu. Također očekuju da će event osim urbane i alternativne populacije privući i "stariju" populaciju koja ne sluša narodnjake, ali nije ni alternativna te koja zapravo nema pravo mjesto za zabavu u gradu.

Osvojite ulaznice!

Četvero čitatelja koji do 20. svibnja pošalju najkreativniji odgovor na pitanje, što očekuju od velikog povrtaka Studia 54, osvojit će dvije ulaznice. Pobjednike objavljujemo 21. svibnja.

Želite prijaviti greške?