Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
#vecernjidaruje

Slikaj Zagreb i osvoji Microsoft Lumiu 532 Dual SIM!

Nokia Lumia
Foto: Promo foto
1/3
01.07.2015.
u 14:57

Igrajte nagradnu igru na Instagramu jer #vecernjidaruje i osvojite mobitel Microsoft Lumia 532 dual SIM

Ako još uvijek nemate otvoren profil na Instagramu, donosimo vam odličan razlog zbog kojega biste to odmah trebali učiniti. Večernji list vas nagrađuje mobitelom Microsoft Lumia 532 Dual SIM, a da biste ga osvojili morate učiniti samo jednu stvar – napraviti najbolju fotografiju.

Iako smo sigurni da u tome imate puno iskustva i da radite odlične selfije, ovaj put je tema Zagreb ljeti. Dakle, svoju fotografiju Zagreba ljeti, ili više njih, objavite na svom Instagram profilu sa hashtagom #vecernjidaruje i #microsoftlumiacroatia. Ukoliko to već niste učinili, posjetite i naš Instagram profil vecernji_Zagreb, kliknite 'follow' i slobodno potražite inspiraciju u već objavljenim fotografijama prekrasng Zagreba.

Najbolje fotografije bit će objavljene 20. srpnja na portalu Večernjeg lista, a čitatelji će zatim do 30. srpnja moći glasati za svog favorita. Vlasnik fotografije koja osvoji najviše glasova naših čitatelja osvojit će mobitel Microsoft Lumia 532 Dual SIM.

Microsoft Lumia 532 Dual SIM moćan je pametni telefon s najnovijim softverom i najboljim značajkama Windowsa. Opremljen je četverojezgrenim procesorom Snapdragon™ i dolazi s popularnim Microsoftovim uslugama kao što su Skype, OneDrive i Office - učinite više s odzivnim pametnim telefonom jednostavnim za uporabu.

Želite prijaviti greške?