Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osvojite

Slano&Slatko nagrađuje

sis
Foto: PR foto
20.11.2015.
u 19:29

Vrijedne nagrade marke Gorenje

Čitajte novi broj magazina za sve ukuse Slano&Slatko i osvojite vrijedne nagrade! Luksuzni gastro mjesečnik o u svom novom broju donosi priče o domaćoj hrani, doznajte kako pripremiti najbolje domaće kobase, prezvuršt, bakalar uz naše sjajne recepte. Pripremite se s  nama za blagdane uz brojne sitne kolačiće i slatke keksiće.

Za ovaj broj smo pripremili dossier Napravi&Pokloni, jer su najdraži darovi upravo oni koji se poklanjaju od srca. A vodimo vas i u svijet pjenušaca i plemenitih kapljica iz vinskog svijeta.

Ne propustite i nagradnu igru u kojoj možete osvojiti:

  • Cjedilo za agrume CJ 25W Gorenje
  • Sokovnik JC 800 G Gorenje
  • Ručna miješalica M 605 B Gorenje
  • Kontaktni gril KR 1800 DS Gorenje

Kako do nagrade:

  • Kupite novi broj magazina Slano&Slatko. U subotu 21. studenog ga možete kupiti za 5 kuna uz Večernji list,  a kasnije se nalazi u samostalnoj prodaji za 14 kuna.
  • Pronađite na oglasu za nagradnu igru kôd i upišite ga zajedno sa svojim podacima u obrazac koji se nalazi ispod ovog teksta.

Nagradna igra traje do 14. prosinca. Pravila nagradna igre pročitajte ovdje.

I ne zaboravite, uključite se u Tiskov program vjernosti, obavite kupnju na bilo kojem kiosku Tiska ili u Tisak media centru i za svakih potrošenih 25 kuna dobivate naljepnicu. Sa 4 skupljene naljepnice ostvarujete pravo na super popust na male kućanske aparate Gorenje.

Sretno!

Fill out my online form.
Ključne riječi

Želite prijaviti greške?