Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nagradni natječaj

„Sedmorica veličanstvenih“ i Linden Tree Retreat & Ranch vode vas u kaubojsku avanturu

Linden Tree Retreat & Ranch
Foto: Promo foto
1/4
23.09.2016.
u 16:30

Jeste li ikada poželjeli biti kauboj? Sad to možete postati.

Povodom dolaska akcijskog westerna „Sedmorica veličanstvenih“ u kina i IMAX, Linden Tree Retreat & Ranch i Večernji list omogućit će vam upravo to! Sudjelujte u našem nagradnom natječaju i osvojite ekskluzivnu nagradu - boravak na fantastičnom kaubojskom ranču na Velebitu.

Nagrada uključuje:

-          dva noćenja za tri osobe u jednokrevetnim ili dvokrevetnim sobama s uključenim doručkom i

-          dvosatno jahanje za tri osobe

Kako biste sudjelovali u našoj kaubojskoj avanturi napišite nam kratak tekst s temom „Zamisli da si kauboj na jedan dan“. Autor najkreativnijeg odgovora osvojit će ovu uzbudljivu nagradu za tri osobe.

 

Ali to nije sve, uz sve spomenuto, u nagradni paket uključeni su i:

-          boca šampanjca i

-          turnir u streličarstvu

Ako baš i niste vični streličarstvu, možete birati između gađanja zračnom puškom ili kaubojske olimpijade koja se sastoji od: gradnje indijanskog tipija, skakanja u vrećama, trčanja s jajetom u žlici, vođenja konja na povodcu preko prepreka, potezanja konopa, gađanja lukom i strijelom, paljenja vatre bez šibica i još mnogo toga.

Osvojena nagrada može se iskoristiti u razdoblju od sljedećih 12 mjeseci. Nagrada se ne može koristiti u razdoblju božićnih i novogodišnjih praznika te uskrsnih blagdana, a obavezna je i rezervacija unaprijed.

Još uvijek čitate tekst? Brzo tipkovnicu u ruke, kaubojske šešire na glavu i napišite nam kako bi izgledao vaš dan kada biste bili kauboj. Nagradni natječaj traje do 9. listopada.

Sretni dobitnik je Predrag Radošević. Čestitamo!

Želite prijaviti greške?