Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osvojite!

Preoblikujte problematične dijelove tijela bez skalpela

MedContour
22.04.2015.
u 10:16

Nova linija za ljeto uz Med2Contour estetski tretman

Sretne dobitnice su:
Prva nagrada: Maja Vitez, Zagreb.
Druga nagrada: Tamara Halovanić, Zagreb.
Treća nagrada: Ivana Moškun Štefanac, Karlovac.
Čestitamo!

Ljeto se bliži i čini vam se da ni ove godine nećete na plažu u najboljem izdanju?! Ne očajavajte jer još nije prekasno! U ordinaciji dr. Vladimira Borića pomoći će vam da uz Med2Contour estetski tretman postignete svoju idealnu siluetu. Ovaj ultrazvučni estetski tretman oblikovanja tijela je takozvana liposukcija bez noža, koju možete obaviti u pauzi za ručak. Tretman će vas brzo i bezbolno riješiti neželjenih centimetara, bez zahtjevnog vremena oporavka i s trajnim rezultatima uz nastavak zdravog životnog stila.

Med2Contour oblikuje tijelo pomoću ultrazvuka, vakuum masažom, limfnom stimulacijom i limfnom drenažom. Uklanja masne naslage, razgrađuje i eliminira celulit sa problematičnih područja na tijelu, osigurava bolju prokrvljenost tkiva, te zateže i zaglađuje kožu, vraćajući joj tonus i dajući joj mekši i pomlađeni izgled. Tretman se provodi u području trbuha, struka, leđa, bokova, stražnjice, nadlaktica, natkoljenica, bedara, koljena i listova nogu, a rezultati su vidljivi i mjerljivi već nakon prvog tretmana koji je idealan izbor za sve one osobe koje nisu sklone kirurškom zahvatu. Med2Contour estetski tretman otapa masne stanice, potiče njihovu eliminaciju iz organizma, razgrađuje i eliminira celulit, podiže tonus kože i preoblikuje tijelo dajući mu novu, ljepšu siluetu. Više informacija potražite ovdje.

Večernji list pomaže svojim čitateljicama kreirati novu ljetnu siluetu! Sve što tebate napravit je postaviti ikonu Večernjeg lista na zaslon svog mobitela i odgovoriti na pitanje. Tri čitateljice koje pošalju sliku zaslona mobitela i najkreativniji odgovor na pitanje „Kako pripremate svoje tijelo za ljeto?“ dobit će vrijedne nagrade. Najkreativniji odgovor čeka prva nagrada: tretman u vrijednosti 1.500,00 kn (regija tijela po izboru: trbuh sa strukom ili natkoljenice s bedrima). Druga nagrada je  50 % popusta na tretman (regija tijela po izboru: trbuh sa strukom ili natkoljenice s bedrima). A treća nagrada je  30 % popusta na tretman (regija tijela po izboru: trbuh sa strukom ili natkoljenice s bedrima).

Nagradni natječaj traje do 08. svibnja 2015. Sretne pobjednike objavljujemo 11. svibnja 2015. godine.

Kako postaviti VL ikonu na zaslon mobitela saznajte ovdje.

Želite prijaviti greške?