Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRAVILA nagradne igre

Preko shoppinga do europskih zabavnih parkova

nagradna igra
Foto: VL
25.08.2015.
u 14:50

Temeljem članka 69. stavka 5. Zakona o igrama na sreću (NN87/09, NN35/13, NN158/13, NN41/14) i sukladno Pravilniku o priređivanju nagradnih igara (NN8/10), Večernji list d.o.o. iz Zagreba, Oreškovićeva 6H,  OIB: 92276133102, utvrđuje sljedeća: „Preko shoppinga do europskih zabavnih parkova“

UVODNE ODREDBE

Ovim pravilima Priređivač uređuje cjelovit postupak organiziranja nagradne igre, uvjete i način sudjelovanja u nagradnoj igri pod nazivom  „Preko shoppinga do europskih zabavnih parkova“.

SVRHA, PRIREĐIVAČ, TRAJANJE I MJESTO NAGRADNE IGRE

Svrha nagradne igre je ostvarivanje promidžbenih učinaka za Večernji list, Oreškovićeva 6H, Zagreb

Priređivač nagradne igre je društvo Večernji list d.o.o. iz Zagreba, Oreškovićeva 6H, OIB: 92276133102

Nagradna igra „Preko shoppinga do europskih zabavnih parkova“ započinje 28. kolovoza 2015. s otvaranjem Arena Centra za posjetitelje toga dana u 10 sati  i završava 6. rujna 2015. sa zatvaranjem Arena Centra za posjetitelje u 21 sat. Nakon i prije navedenog termina nije se moguće prijaviti na nagradnu igru.

Nagradna igra može se otkazati ili prekinuti u slučaju da nastupe okolnosti za koje Priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. U slučaju otkaza ili prekida nagradne igre Sudionici će biti obaviješteni putem dnevnog tiska i na internetskim stranicama Večernjeg lista (www.vecernji.hr).

Nagradna igra se provodi u trgovačkom centru Arena Centar u Zagrebu, Vice Vukova 6

Članak 3.

PRAVO SUDJELOVANJA

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri sve imaju fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj.

U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici Priređivača odnosno Večernjeg lista kao ni članovi uže obitelji zaposlenika Priređivača odnosno Večernjeg lista (roditelj, supružnik, djeca, braća i sestre).

Članak 4.

UVJETI SUDJELOVANJA U NAGRADNOJ IGRI

Svaka osoba koja prema članku 2. ovih pravila ima pravo sudjelovanja u nagradnoj igri postaje sudionikom nagradne igre (dalje kao: Sudionik) uz kumulativno ispunjenje niže navedenih uvjeta:

- Sudionik je u bilo kojoj trgovini u trgovačkom centru Arena Centar u Zagrebu, Vice Vukova 6, tijekom razdoblja trajanja nagradne igre izvršio kupnju u vrijednosti od najmanje HRK 200,00 (dvjesto kuna);

- Sudionik je nakon izvršene kupnje, a tijekom trajanja nagradne igre, uz predočenje računa preuzeo kupon te ga ispunio osobnim podacima (ime, prezime, adresa, kontakt telefon i e-mail, broj računa)

-Sudionik je tijekom trajanja nagradne igre ispunjeni kupon ubacio u za to predviđenu i označenu kutiju u Arena Centru

- Sudionik može preuzeti svoj kupon za sudjelovanje u nagradnoj igri u Arena Centru na info pultu u periodu trajanja nagradne igre te u Večernjem listu (u razdoblju od 28.kolovoza do 6.rujna)

- Jedan račun u vrijednosti kupnje od najmanje HRK 200,00 (dvjesto kuna), daje Sudioniku pravo na jedan kupon.

- Pojedini Sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri s neograničenim brojem kupona prema ovdje navedenim uvjetima.

- Sudionik treba čuvati račun čiji je broj upisao na kupon sve do preuzimanja nagrade, kada će trebati predočiti račun, čiji broj treba odgovarati upisanom broju na kuponu

Članak 4.

NAGRADNI FOND

Nagradni fond u nagradnoj igri „Preko shoppinga do europskih zabavnih parkova“ ukupno iznosi HRK 20.000,00 (dvadeset tisuća kuna), a sastoji se od sljedećih nagrada:

1.-5. nagrada: darovna kartica u vrijednosti 4.000 kuna iskoristiva u turističkoj agenciji  Speranza Travel u periodu do 31.12.2015., uz osiguran osobni automobil raspoloživ za putovanje na odabranu destinaciju.

Priređivač nagradne igre jamči Sudioniku-dobitniku isporuku nagrade u skladu s ovim pravilima.

Nagrade nisu zamjenjive za novac. Sudionik-dobitnik nema pravo zahtijevati drugačiju nagradu ili nagradu u većem iznosu od iznosa utvrđenih u ovim pravilima, no ima pravo odabrati putovanje po vlastitom odabiru u agenciji Speranza Travel, u visini iznosa na darovnoj kartici te na prostoru Europe.

Osobni automobil dobitnik preuzima na dan putovanje te ga vraća na dan povratka s putovanja organizatoru te  preuzimanjem automobila preuzima sve odgovornosti koje pri preuzimanju potpisuje ugovorom s auto kućom. Automobil se može koristiti isključivo za putovanja na prostoru Europe.

Nagradne  kartice Speranza Travel će biti iskoristive od datuma izdavanja do 31.12.2015. Nagradne  kartice neće imati funkciju podizanja gotovine.

Priređivač se obvezuje 5% (pet posto) utvrđene vrijednosti nagradnog fonda odmah uplatiti u korist Hrvatskog crvenog križa kao naknadu za priređivanje nagradne igre.

U slučaju da se u nagradnu igru uključi manje Sudionika od broja nagrada koje su predviđene nagradnim fondom, dodijeliti će se onoliko nagrada koliko je u nagradnoj igri sudjelovalo Sudionika, na način da se prvo izvlači glavna nagrada, a potom ostale nagrade.

Članak 5.

IZVLAČENJE SUDIONIKA-DOBITNIKA I KONTROLA IZVLAČENJA

Javno izvlačenje Sudionika-dobitnika će biti održano u Arena Centru 7. rujna 2015. u 11.00 sati. Javno izvlačenje održati će se u prostoru kod info pulta Arena Centra koji se nalazi na prizemlju centra.

Izvlačenje nadzire javni bilježnik i komisija od tri člana te se o tijeku izvlačenja sastavlja zapisnik.

Ispravnost izvlačenja nagleda javni bilježnik te tročlana komisija Priređivača u sastavu predstavnika Arena Centra i Večernjeg lista.

Sudionici-dobitnici izvlače se nasumičnim odabirom pojedinačnih kupona iz ukupne mase prikupljenih kupona. Jedan izvučeni kupon daje pravo Sudioniku-dobitniku na samo jednu nagradu.

Tijekom izvlačenja nagrada, sačinit će se zapisnik koji će sadržavati mjesto i vrijeme izvlačenja, klasu i urudžbeni broj, datum odobrenja nagradne igre, datum i naziv elektroničkog ili drugog javnog medija u kojem su pravila nagradne igre objavljena, imena i prezimena i adrese članova komisije, način izvlačenja Sudionika-dobitnika, ime i prezime i adresu Sudionika-dobitnika, te naziv i vrijednost nagrade pojedinog Sudionika-dobitnika.

Za svaki izvučeni kupon obavezno će se provjeriti jesu li ispunjeni uvjeti sudjelovanja iz članka 3. ovih pravila. Kuponi sa nepotpunim i neispravnim sadržajem su nevažeći i ne daju Sudioniku pravo ni na kakvu nagradu. Za izvučene kupone koji ne ispunjavaju uvjete iz članka 3. ovih pravila, neće se javno objavljivati Sudionik-dobitnik, a takvi kuponi biti će posebno pohranjeni i zapisnički utvrđeni. U slučaju izvlačenja nepotpunog ili neispravnog kupona izvlačenje za istu nagradu se odmah nastavlja do izvlačenja ispravnog kupona.

Priređivač nagradne igre ne snosi nikakvu odgovornost za zakašnjele, izgubljene, oštećene ili krivo ispunjene kupone.

Zapisnik o izvlačenju nagrada potpisan od svih članova komisije Priređivač dostavlja Ministarstvu financija Republike Hrvatske u roku od 8 (osam) dana od dana izvlačenja Sudionika-dobitnika nagrada.

Članak 6.

OBJAVA REZULTATA IZVLAČENJA

Rezultati izvlačenja nagradne igre biti će objavljeni najkasnije osam (8) dana od dana izvlačenja nagrada na internet stranici  Večernjeg lista (www.vecernji.hr).

Sudjelovanjem u nagradnoj igri Sudionik-dobitnik pristaje da se javno objavi njegovo ime i prezime i mjesto stanovanja.

Članak 7.

PREUZIMANJE NAGRADA

Priređivač će telefonski i pisano putem e-mail poruke obavijestiti Sudionike-dobitnike o osvojenim nagradama i to u roku od 8 (osam) dana od datuma izvlačenja nagrada.

Priređivač će u zakonskom roku dobitnicima poslati nagradne kartice Speranza Travel, preporučenom poštom s povratnicom, na adrese koje su dobitnici naveli u kuponima za nagradnu igru Svi Sudionici-dobitnici dužni su prilikom preuzimanja nagrada svoj identitet potvrditi osobnom iskaznicom ili putovnicom.

Priređivač ne snosi putne troškove Sudionika-dobitnika niti druge troškove povezane s preuzimanjem nagrade.

Sudionik-dobitnik ne snosi nikakve poreze ili naknade izravno povezane s pripadajućom nagradom.

Ukoliko Sudionik-dobitnik nagrade ne preuzme nagradu u roku iz ovoga članka, Priređivač će takvog Sudionika-dobitnika u roku od 8 (osam) dana od proteka roka za preuzimanje nagrade, iznova pisano obavijestiti o dobitku nagrade, te odrediti dodatni rok za podizanje nagrade, koji neće biti kraći od 8 (osam) dana, a niti duži od 15 (petnaest) dana od datuma primitka ove obavijesti. Ako Sudionik-dobitnik ni u dodatnom roku ne preuzme nagradu, gubi pravo na nagradu, a Priređivač će popis nepreuzetih nagrada dostaviti Ministarstvu financija Republike Hrvatske u skladu s Pravilnikom o privređivanju nagradnih igara (NN8/10).

Trenutkom preuzimanja nagrade, prestaju sve daljnje obveze Priređivača nagradne igre prema Sudioniku-dobitniku.

Priređivač će u roku od 8 (osam) dana nakon isteka roka za podizanje nagrada dostaviti Ministarstvu financija Republike Hrvatske podatke o Sudionicima-dobtinicima nagrada vrijednijih od HRK 5.000,00 (pet tisuća kuna), naziv i vrijednost nagrade, te dokaz da su nagrade preuzete.

Članak 8.

PRAVO NA OBJAVU I VLASNIŠTVO MEDIJSKOG SDRŽAJA

Sudionici-dobitnici su suglasni da njihovo ime i prezime, adresa, fotografija i snimljeni video ili audio materijal Priređivač može koristiti u promidžbene svrhe putem svih medija bez ograničenja i bez naknade.

Nadalje, Priređivač zadržava sva prava na objavu i vlasništvo medijskog sadržaja koji proizlazi iz uručenja nagrada Sudionicima-dobitnicima.

Sudionici u nagradnoj igri sudjelovanjem pristaju na prikupljanje, uporabu i objavu svojih osobnih podataka (ime, prezime, adresa, kontakt telefona i e-mail). Navedeni podaci bit će upotrijebljeni za izravnu promidžbu.

Članak 9.

RJEŠAVANJE SPOROVA

U slučaju spora između priređivača i sudionika ove nagradne igre nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

Članak 10.

PRIMJENA I VALJANOST PRAVILA

Ova pravila primjenjuju se nakon što Ministarstvo financija Republike Hrvatske na njih izda odobrenje, a vrijede sve do završetka nagradne igre. Ova pravila će odmah po odobrenju Ministarstva financija Republike Hrvatske, a prije početka nagradne igre, biti objavljena na internetskoj stranici Arena Centra (www.arenacentar.hr) i Večernjeg lista (www.vecernji.hr) uz navođenje klase, urudžbenog broja i datuma odobrenja.

Sudjelovanjem u nagradnoj igri Sudionici prihvaćaju prava i obaveze iz ovih pravila.

Na pitanja koja nisu regulirana ovim pravilima primjenjuje se Zakon o igrama na sreću (NN87/09, NN35/13, NN158/13, NN41/14) i Pravilnik o priređivanju nagradnih igara (NN8/10).

U Zagrebu, 17. kolovoza 2015.

Norman Mueller,

Direktor Marketinga

 KLASA: UP/I-460-02/15-01/469

URBROJ: 513-07-21-01/15-2

Zagreb, 24. kolovoza 2015.

Sretni dobitnici:
Sandra Bači, Koprivnica
Mirna Mikuljan, Zagreb
Lidija Župan, Zagreb
Mirela Cvetnić, Zagreb
Arijana Dobrinić, Karlovac

Želite prijaviti greške?