Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pravila nagradne igre

«Točno odgovori i ALCATEL IDOL osvoji!»

ALCATEL ONETOUCH
Foto: VL PROMO
1/3
01.09.2014.
u 09:29

Na portalu Vecernji.hr od 1. rujna u podne do 11. rujna u 11.59 sati sudjelujte u nagradnoj igri u kojoj možete osvojiti ALCATEL IDOL pametni telefon!

Na temelju čl. 69. Zakona o igrama na sreću (NN 87/09), Večernji list d.o.o. donosi sljedeća

PRAVILA NAGRADNE IGRE « Točno odgovori i ALCATEL IDOL osvoji! »

Članak 1.
Prema ovim pravilima Večernji list d.o.o., Zagreb, Oreškovićeva 6H/1, MB 3281094, OIB 92276133102, priređuje nagradnu igru naziva «Točno odgovori i ALCATEL IDOL osvoji!»

Članak 2.
Svrha nagradne igre je ostvarivanje promidžbe za portal Vecernji.hr.

Članak 3.
Nagradna «Točno odgovori i ALCATEL IDOL osvoji!» počinje 1. rujna 2014. u 12:00 sati kada će na web stranici  www.vecernji.hr biti objavljen kviz te obrazac za prijavu, a traje do 11. rujna 2014. u 11:59 sati.

Članak 4.
Fond nagrada u nagradnoj igri «Točno odgovori i ALCATEL IDOL osvoji!»  ukupno iznosi 26.990 kn, PDV uključen, a čine ga sljedeće nagrade:
 
- 10 x ALCATEL ONETOUCH IDOL X jedinične cijene 2.699 kn

Nagrade nisu zamjenjive za novac.
Priređivač se obvezuje 5 % utvrđene vrijednosti nagradnog fonda odmah uplatiti u korist Hrvatskog crvenog križa.

Članak 5.
Nagradna igra održava se na portalu www.vecernji.hr u kojoj svaki dan tijekom trajanja nagradne igre darujemo 1 mobitel ALCATEL ONETOUCH IDOL X. Svaki krug natječaja traje od 12:00 sati prvog dana do 11.59 sati drugog dana. (npr. prvi krug traje od 1.9. u 12.00 sati do 2.9. u 11.59 sati).

Članak 6.
U nagradnoj igri sudjeluju svi građani Republike Hrvatske koji u razdoblju trajanja nagradne igre na web stranici www.vecernji.hr pronađu link na nagradnu igru, ispravno ispune nagradni kviz te ispune obrazac za prijavu s osobnim podacima (ime i prezime, adresa, kontakt telefon, e-mail). Jedan sudionik (e-mail adresa) može se prijaviti jednom u svakom krugu nagradne igre.

Članak 7.
Javno izvlačenje dobitnika će biti održano u prostorijama Večernjeg lista, na adresi Oreškovićeva 6H/1, Zagreb na kraju svakog nagradnog kruga.
Ukupno će se izvući 10 (deset) dobitnika slučajnim odabirom. Dobitnik se izvlači između svih sudionika prijavljenih u jednom krugu nagradne igre. Ispravnost izvlačenja nadgledat će tročlana komisija koju imenuje Uprava društva, te će se o tijeku javnog izvlačenja voditi Zapisnik.

Članak 8.
Dobitnici nagradne igre «Točno odgovori i ALCATEL IDOL osvoji!»  bit će objavljen na www.vecernji.hr u roku od 3 dana od svakog izvlačenja. Sudionici u nagradnoj igri – dobitnici - prihvaćaju obvezu objave imena i fotografije za potrebe priređivača nagradne igre. Sudionici u nagradnoj igri sudjelovanjem pristaju na prikupljanje, uporabu i objavu svojih osobnih podataka (ime i prezime, adresa, kontakt telefon i e-mail). Navedene podatke upotrijebiti ćemo za direktni marketing.

Članak 9.
Sudionici u nagradnoj igri pristaju na uporabu svojih osobnih podataka (ime i prezime, adresa, kontakt telefon i e-mail) ovlaštenom distributeru Alcatel proizvoda u Hrvatskoj, tvrtci MOBIS ELECTRONIC d.o.o. u svrhu direktnog marketinga i prodaje.

Članak 10.
Priređivač nagradne igre osigurava objavljene nagrade u nagradnom fondu i jamči dobitniku njihovu isporuku.

Članak 11.
Svaki dobitnik u nagradnoj igri, koji je ispunio uvjete utvrđene ovim pravilima, treba preuzeti nagradu u roku 30 (trideset) dana od dana službene objave o ostvarivanju dobitka u nagradnoj igri.
Po isteku roka iz stavke 1. ovog članka priređivač će pismeno obavijestiti dobitnika o dobitku i pravu da ga preuzme u roku 10 dana. Ako dobitnik ni u naknadnom roku  ne podigne nagradu, gubi pravo na nagradu, a priređivač će popis nepodignutih nagrada dostaviti Ministarstvu financija.

Članak 12.
Trenutkom preuzimanja nagrade, odnosno potpisom sporazuma (ugovora) o preuzimanju nagrade, prestaju sve daljnje obveze priređivača nagradne igre prema dobitniku.

Članak 13.
U slučaju da se u nagradnu igru uključi manje sudionika od broja nagrada koje su predviđene nagradnim fondom, dodijeliti će se onoliko nagrada koliko je u nagradnoj igri sudjelovalo sudionika, nepodijeljene ili nepodignute nagrade bit će prodane na javnom natječaju, a sredstva ostvarena prodajom uplaćena u korist državnog proračuna.

Članak 14.
Nagradna igra može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradne igre biti obaviješteni putem dnevnog tiska.

Članak 15.
U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici priređivača sa svojom užom obitelji.

Članak 16.
Sudionik koji sudjeluje u nagradnoj igri prihvaća prava i obaveze iz ovih Pravila.
Pravila počinju vrijediti nakon što Ministarstvo financija na njih da suglasnost i nakon što uz navođenje klase, urudžbenog broja i datuma suglasnosti budu objavljena na internet stranici www.vecernji.hr.

Članak 17.
U slučaju spora između priređivača i sudionika ove nagradne igre nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

KLASA: UP/I- 460-02/14-01/539
URBROJ: 513-07-21-07/14-2
Zagreb, 26. kolovoza 2014.

Pogledajte sretne dobitnike!

Ključne riječi

Komentara 1

NP
nenad.pavicic
20:42 07.09.2014.

Ovo je još jedna idiotarija!Znači ,dosadašnji dobitnici su ljudi kojima je zanimanje IGRAČ NAGRADNIH IGARA NA INTERNETU,koji vjerojatno imaju 100-tinjak i više e-mail adresa i oni su nama koji posjedujemo jednu ,nelojalna konkurencija!Jednostavno,nije fer!Uslov bi u budućnosti trebao biti jedno ime i prezime jedna e mail adresa!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?