Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nagradna igra

Pravila nagradne igre 'Slano i slatko vas nagrađuje'

Slano & Slatko
Foto: Promo
21.05.2016.
u 08:00

Na temelju čl. 69. Zakona o igrama na sreću (NN 87/09), Večernji list d.o.o. donosi sljedeća PRAVILA NAGRADNE IGRE:

Članak 1.
Prema ovim pravilima Večernji list d.o.o Zagreb, Oreškovićeva 6H/1, OIB 92276133102  priređuje nagradnu igru naziva «Slano i slatko vas nagrađuje»
Članak 2.
Svrha nagradne igre je ostvarivanje promidžbenih učinaka za Večernji list d.o.o.
Članak 3.
Nagradna igra  naziva «Slano i slatko vas nagrađuje» počinje 21.5.2016. i traje do 17.6.2016. te se održava u jednom krugu.
Članak 4.
Pravo sudjelovanja imaju svi koji kupe magazin Slano i Slatko, izrežu kupon i pošalju ga na adresu Večernji list d.o.o. „Za nagradnu igru – Slano i slatko vas nagrađuje“, p.p. 915, 10002 Zagreb.
Za nagradnu igru Večernji list će objaviti kupon u magazinu Slano i slatko. U subotu 21.5.2016. će biti objavljen magazin Slano i slatko, te se primjerak može kupiti u paketu uz Večernji list na dan 21.5.2016.,  taj isti datum i nakon njega, samostalno u prodaji na kioscima do 17.6.2016.
Izvlači se ukupno 15 dobitnika.
U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici priređivača i članovi njihove uže obitelji.
Članak 5.  
Ukupan fond nagrada za nagradnu igru «Slano i slatko vas nagrađuje» iznosi 7.985 kuna (uključen PDV).

Opis i vrijednost nagrada:
•    RoyaltyLine mikser Red x 1 (ukupna vrijednost 1.999,00kn)
•    Royalty Line 14-dijelni set posuđa s mramornim premazom (ukupna vrijednost 1.699,00 kn)
•    Kuhalo za vodu GLASS crveno x 2 kom (ukupna vrijednost 798,00kn)
•    Set noževa s keramičkim oblogom 7u1 x 8 kom (ukupna vrijednost 2.632,00kn)
•    Set noževa u stalku x 1 kom (ukupna vrijednost 399,00kn)
•    Set noževa s oblogom od titana x 2 kom (ukupna vrijednost 458,00kn)

Nagrade nisu zamjenjive za novac.

Izvlačenje će se održati u posebnim terminima koji su definirani u članku 6. ovih Pravila. Priređivač se obvezuje uplatiti 5% vrijednosti fonda Hrvatskom Crvenom križu. Svaki dobitnik može biti izvučen isključivo jednom i može osvojiti jednu nagradu.

Od subote, 21. svibnja 2016. će u magazinu Slano i slatko Večernjeg lista biti objavljen jedan nagradni kupon. Magazin će u prodaji biti mjesec dana od dana izlaska. Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj koji tijekom trajanja nagradne igre kupe magazin Slano i slatko (bilo u paketu s Večernjim listom subotom, bilo u samostalnom izdanju magazina) te izrežu, pravilno ispune i pošalju nagradni kupon. Tako skupljen kupon (ili kupone) čitatelji - kupci trebaju ispuniti sa osobnim podacima i poslati na adresu:

Večernji list d.o.o.
„Za nagradnu igru – Slano i slatko vas nagrađuje“
p.p. 915
10002 Zagreb

Članak 6.
Tročlana komisija će nadzirati javno izvlačenje nagrada naznačenih u članku 5. koje će se održati u prostorijama Večernjeg lista, na adresi Oreškovićeva 6H/1, Zagreb, u terminu: 28.6. 2016. u 14:00 sati

Dobitnici koji će osvojiti nagrade u nagradnoj igri «Slano i slatko vas nagrađuje» bit će objavljeni na web stranici Večernjeg lista 29.6. Sudionici u nagradnoj igri/dobitnici prihvaćaju obvezu objave imena za potrebe priređivača nagradne igre, te primanja promidžbenog materijala koji će dobiti od Večernjeg lista i njegovih partnera. Podaci prikupljeni u nagradnoj igri će biti korišteni u svrhe direktnog marketinga.

Članak 7.
Priređivač i partneri nagradne igre osiguravaju nagradu iz nagradnog fonda i jamče dobitniku njihovu realizaciju. Dobitnik će biti obaviješten o preuzimanju nagrade u roku 8 dana od izvlačenja. Nagradu nije moguće zamijeniti za novčanu naknadu. Rok za preuzimanje nagrade je najkasnije 30 dana od dana primitka pisane obavijesti o dobitku. Pravila nagradne igre će biti objavljena na web portalu Večernjeg lista.
Članak 8.
Svaki dobitnik u nagradnoj igri, koji je ispunio uvjete utvrđene ovim pravilima, treba preuzeti nagradu u gore navedenom roku. Po isteku roka iz stavka 1. ovog članka priređivač će pismeno obavijestiti dobitnike koji nisu preuzeli nagradu, o dobitku i pravu da ga preuzme u roku 10 dana. Po isteku tog naknadnog roka dobitnici koji nisu preuzeli nagrade gube pravo preuzimanja ostvarene nagrade. Trenutkom preuzimanja nagrade, prestaju sve daljnje obveze priređivača nagradne igre prema dobitniku.
Članak 9.
Ukoliko je dobitnik nagrade iz ove nagradne igre maloljetan na dan izvlačenja dobitnika, nagrada glasi na ime roditelja ili zakonskog skrbnika, te ju on i preuzima u ime dobitnika.
Članak 10.
Priređivač nagradne igre može istu staviti u privremeno stanje mirovanja ili u cjelosti prekinuti u slučaju nastupa više sile i izraženih gospodarskih poremećaja.
Članak 11.
Sudjelovanjem u nagradnoj igri svaki sudionik prihvaća prava i obaveze iz ovih pravila. U slučaju mogućeg spora utvrđuje se nadležnost Općinskog suda u Zagrebu.

KLASA: UP/I-460-02/16-01/345
URBROJ: 513-07-21-01/16-3
 Zagreb, 16. svibnja 2016.

>> Putovanje oko svijeta za samo - pet kuna!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?