Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osvojite

Postignite svoju figuru iz snova

SPIRU-TEIN
14.04.2015.
u 21:52

Dolaze topliji dani, a time i sve više brinemo o svom tijelu. Sa SPIRU –TEINOM živite zdravije i aktivnije

Sretne dobitnice su:
Maja Jurič, Velika Gorica,
Anamaria Jakelić, Knin.

Čestitamo!

i U proljeće se budi priroda, ali u mnogih i svijest o potrebi za zdravijim i aktivnijim načinom života. Kod jednih je to buđenje vezano uz želju za što bolji izgled figure koju će uskoro pokazivati na plaži, drugi pak žele svoje tijelo, ali i duh što duže održati u dobroj formi, a treći jednostavno nešto u svome životu žele promijeniti.

SPIRU-TEIN shake je idealan izbor za sve njih. Ovaj prirodan, vitaminima bogat napitak utažuje glad i pomaže izgubiti kilograme i/ili održati željenu težinu. SPIRU-TEIN daje osjećaj sitosti zbog kojeg se zaboravlja na nezdrave grickalice, a tijekom dana unosi se i manje kalorija. Jednostavan je za pripremu. Dovoljno je pomiješati jednu mjericu SPIRU-TEINA (28 g) sa 250 ml mlijeka ili vode kako bi se dobio shake divnog okusa. Može ga se uzeti kao zamjenu za jedan od obroka ili između obroka kako bi se smanjio apetit.

Za različite ukuse SPIRU-TEIN nudi različite okuse. Izaberite sebi najdraži okus između čak 6 ponuđenih: čokolada ili vanilija, trešnja-čokolada, cookies, jagoda i borovnica.
Osim različitih okusa u ponudi su i različita pakiranja, za jedan ili petanest dana. Napitak je najbolje pripremati u SPIRU-TEIN shakeru, a može se koristiti i blender.

Na web stranici SPIRU-TEINa pronađite mnoštvo savjeta i besplatan plan prehrane koji pomaže uklopiti SPIRU-TEIN u novi, zdraviji način života koji isključuje odricanja.

SPIRU-TEIN shake promiče aktivan, zdrav i uravnotežen životni stil. Brzo se priprema, ne sadrži gluten, a sadrži enzime i vlakna koji ga čine lako probavljivim. Sadrži 0% masti, a izvor je proteina, vitamina i minerala. SPIRU-TEIN pratite na Facebooku i Instagramu.

Osvojite SPIRU-TEIN paket

Pripremite se za ljeto! Podijelite ovaj članak na svojim društvenim mrežama i odgovorite na pitanje kako se pripremate za ljeto. Dva najkreativnija odgovora nagradit ćemo sa SPIRU-TEIN paketom koji uključuje Medikor shaker i 6 vrećica SPIRU-TEINA. Natječaj traje do 24. travnja. Pobjednike objavljujemo 27. travnja. Prijave su završile.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?