Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Darujemo

Portal 24sata.hr poklanja 10 x 1.000 kuna! Uključite se u igru i osvojite!

Portal 24sata.hr vas daruje
Foto: 24sata
29.08.2014.
u 16:52

Bilo da vam je potreban financijski oporavak nakon ljetovanja ili se spremate za novu školsku i akademsku godinu, uključite se u novu igru portala 24sata.hr jer možete osvojiti 10 x 1.000 kn!

Pitate se što je potrebno učiniti kako bi vam se brzo i bez muke popunio novčanik? 24sata.hr ima rješenje! Potrebno je samo uključiti se u novu nagradnu igru i uz malo sreće uskoro ćete uživati u super nagradi jer čak desetoro dobitnika imaju priliku osvojiti 1.000 kn na potrošačkoj kartici!

Bilo da vam je potreban financijski oporavak nakon ljetovanja ili se spremate za novu školsku i akademsku godinu, sada je najbolje vrijeme za neplanirane prihode i zato portal 24sata.hr poklanja:

  • 10 x 1.000 kn na potrošačkoj kartici

KLIKNITE I UKLJUČITE SE!

Kako do nagrade?

Put do nagrade je vrlo jednostavan - potrebno je samo odgovoriti na tri pitanja čiji se odgovori nalaze na 24sata.hr i pričekati objavu dobitnika jer ćete uz malo sreće možda baš vi uživati u super nagradi!

Igra se održava u pet jednodnevnih ciklusa, prijaviti se možete do 01. rujna u 16 sati, a više informacija o igri i nagradi potražite na 24sata.hr.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?