Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osvojite

Poklanjamo vam 20x2 karte za Ledeni park na Trgu kralja Tomislava u Zagrebu

Ledeni park
Foto: PR FOTO
1/3
09.12.2015.
u 09:00

Ledeni park otvoren je svakoga dana od 10 do 23 sata, a svi posjetitelji mogu se ugrijati tradicionalnim vinima, rakijama i božićnim čajevima, ali i ukusnim blagdanskim delicijama.

Ledeni park na Trgu kralja Tomislava u srcu Zagreba, središnja zagrebačka adventska atrakcija, ispunjavat će građane blagdanskom atmosferom sve do 10. siječnja 2016. 

Ledeni park otvoren je svakoga dana od 10 do 23 sata, a svi posjetitelji mogu se ugrijati tradicionalnim vinima, rakijama i božićnim čajevima, ali i ukusnim blagdanskim delicijama dvadesetak najboljih zagrebačkih restorana i ugostitelja s raznolikom ponudom - od kuhanog bunceka i čvaraka, preko tradicionalnih domaćih kobasica, do božićnih kolača i  bakinih slastica.

Od ove godine, klizačke avanture mogu se pratiti i s Ledenog vidikovca uz šampanjac i fini salzburški punč.

Druga godina Lednog parka donosi brojna tehnološka i kreativna unaprjeđenja, prošireni koncept i bogati program za sve posjetitelje koji će se odvijati na ledu, čime je ovaj projekt ponovno jedno od najatraktivnijih božićnih događanja u regiji.

Projekt organiziraju Turistička zajednica grada Zagreba i Katapult promocija.

Ulaznice se mogu rezervirati na www.ledenipark.hr.

Cijena klizanja iznosi 15 kuna od 10 do 16 sati, a 20 kn od 16 do 22 sata – termini su 60 minuta. Najam klizaljki iznosi 10 kuna, a djeca do 6 godina kližu besplatno.

Uveli smo i obiteljske karte pa tako 3 člana –mogu klizati za 50 kn, 4 člana za 65 kn, a 5 članova za samo 80 kn. Tu su i popusti za branitelje, studente i umirovljenike (10 kn najam i 10 kn klizanje).

Od ove godine, imamo i ledenu pretplatu – 20 termina (od 10 do 16 sati – 280 kn, a od 16 do 22 sata – 350 kn).

Osvojite!

20 najbržih čitatelja koji danas, 9.12., od 13 sati pošalju svoje podatke na mail marketing@vecernji.net osvojit će po 2 ulaznice za Ledeni park na Trgu kralja Tomislava.

Sretno!

Sretni dobitnici su Jasmina Paclik, Lucija Botica, Valentina Botica, Gordana Jasić, Lana Vendl, Lucija Bogdanović, Anela Lazić, Marija Štrkalj, Monika Jendriš, Maja Puceković, Ivor Zvonimir Kruljac, Nada Petak, Rene Mijatović, Iva Kratzl, Gloria Lončar, Ana Čaušević, Azra Ekić, Andrea Tuškan, Zdenkica Vrhovski i Rafael Pejčinović.

Čestitamo!

Želite prijaviti greške?