Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osvojite

Poklanjamo pet albuma najvećih hitova Marka Perkovića Thompsona

MP Thompson
03.08.2015.
u 13:07

Sretni dobitnici su: Domagoj Kapetanić, Marijana Holik, Margareta Brekalo Boršić, Slavica Kljaić i Tomislav Čepeljnik. Čestitamo!

Od danas je u prodaji kolekcija najvećih hitova Marka Perkovića Thompsona "The Best of Collection" sa 17 pjesama koje su obilježile karijeru trenutno najtiražnijeg izvođača u Hrvatskoj. Album otvara balada "Samo je ljubav tajna dvaju svjetova" koja je osvojila Porin za Hit godine i uz gotovo 4,4 milijuna pregleda na YouTube kanalu Croatia Recordsa tijekom 2013. i 2014. godine bila je među najemitiranijim pjesmama u domaćem eteru.

Thompsonov posljednji studijski album "Ora et labora" bio je najprodavaniji album u Hrvatskoj 2013. godine, a platinastu je nakladu dosegao u samo tri mjeseca od objavljivanja, stoga su s ovog hit albuma za "The Best of Collection" odabrane još dvije pjesme - "Nema predaje" i "Bosna".

U ediciji "The Best of Collection" dosad je objavljeno 25 albuma koje možete pronaći na online shopu Croatia Recordsa. Thompsonov "The Best of Collection" po cijeni od 69 kuna možete kupiti na prodajnim mjestima Croatia Recordsa kao i na webshopuiTunesu, Amazonu i Deezeru.

Osvojite!

Prvih pet čitatelja koji u četvrtak, 6. kolovoza od 13h pošalju svoje podatke na mail marketing@vecernji.net s naznakon The Best of Collection osvojit će album najvećih hitova Marka Perkovića Thompsona. Sretne dobitnike ćemo objaviti i telefonski kontaktirati o načinu preuzimanja nagrade.

Želite prijaviti greške?