Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSVOJITE

Poklanjamo 3x2 ulaznice za S.A.R.S.

s.a.r.s.
20.10.2016.
u 16:33

Sretni dobitnici su: Vedrana Katanić iz Zaprešića, Zlatko Bičanić iz Zagreba i Damir Hladnić iz mjesta Virje. Čestitamo i želimo im odličan provod na koncertu.

 

Dvodnevna epidemija dobre glazbe doživjet će svoj vrhunac ovog petka i subote, 21. i 22. listopada u Domu sportova gdje će u dva dana S.A.R.S. održati svoje najveće koncerte u karijeri i proslaviti deset godina na glazbenoj sceni.

Kao predgrupa bendu će se pridružiti skupina „Ničim izazvan“ s kojom je S.A.R.S. ostvario odličnu suradnju u pjesmi „Glupost“, jednom od hitova s aktualnog albuma koji će biti uživo premijerno izveden u Domu sportova!

Program će se odvijati prema najavljenoj satnici:

  • 19:30h Vrata
  • 20:30h Ničim izazvan
  • 21:30h S.A.R.S.
  • 00:00h Kraj

Ulaznice za rođendanske koncerte S.A.R.S.-a možete kupiti u sustavu Eventima, zagrebačkom Dirty Old Shopu i riječkom Dallas Music Shopu. Cijena redovne ulaznice je 90 kn, fan pit 120 kn, dok je cijena ulaznica za oba dana 120 kn, a fan pit 170 kn.

Ulaznice će biti u prodaji i na blagajni Doma sportova na dane koncerta po cijeni od 110 kuna, a fan pit po cijeni od 120 kn za jedan dan. Svi koji imaju dvodnevnu ulaznicu za koncert dobit će narukvicu koju trebaju čuvati i ne smiju skidati dok ne završi i drugi koncert!

Ukoliko još niste, svoje ulaznice osigurajte ovdje.

Na koncertu će se po posebnoj promotivnoj cijeni moći kupiti S.A.R.S. albumi i pripadajući merchandise na dva štanda.

Na koncertu je zabranjeno pušenje, unošenje selfie stickova, unošenje kišobrana, unošenje vlastite hrane i pića, unošenje profesionalne foto i video opreme, a garderoba je osigurana.

Osvojite!

Tri najbrža čitatelja koja točno odgovore na nagradno pitanje osvojit će po dvije ulaznice za koncert. Svoje odgovore, skupa sa svojim podacima, šaljite od petka, 21.10. od 10h putem obrasca za prijave na kraju članka.

Fill out my online form.
Ključne riječi

Želite prijaviti greške?