Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osvojite

Poklanjamo 10x2 ulaznice za mađioničarski spektakl regije

Luka Vidović
Foto: PR FOTO
1/3
30.11.2015.
u 10:51

Uz mnogo dobrih trikova i mađioničarskih tajni, Vidović je obećao i mnogo smijeha i dobrog humora jer vjeruje da će upravo ta kombinacija mađioničarstva i humora ljudima predstaviti svu raskoš njegovog talenta.

Ostalo je svega par sati do velikog mađioničarskog spektakla Luke Vidovića, koji će danas u 20 sati, na sceni kazališta Kerempuh dokazati zašto ga smatraju jednim od najboljih mađioničara regije.

Ova mađioničarska predstava svojevrsni je nastavak velikog kazališnog hita Magic Act Show u kojoj je Luka Vidović uz Tarika FIlipovića i Rene Bitorajca imao zapaženu ulogu te se već tada predstavio kao odličan glumac koji se dobro snalazi na daskama koje život znače.

Luka Vidović predstavit će puno novih još neviđenih trikova, svojim iluzionističkim detaljima atmosferu će držati na vrhuncu, a publiku doslovno prikovati za njihove stolice, pružajući im umjetnički doživljaj kojeg do sada nisu imali prilike vidjeti.

Uz sve to, publiku očekuje i puno smijeha jer kombinacija mađioničarstva i humora trebala bi ljudima predstaviti svu raskoš Vidovićevog talenta. Stoga je ova predstava najbolja pozivnica svima koji vole iluziju, koji se žele odmaknuti od tmurne svakodonevice da dođu u Krempuh, nasmiju se, možda saznaju neke od tajni iluzije i uživaju u nesvakidašnjem umjetničkom performansu najboljeg hrvatskog mađioničara.

Uz Luku će svi posjetitelji imati priliku uživati i u njegovim specijalnim gošćama ‒ seksi plesačicama odličnog i kvalitetnog plesnog studija Escape te nastupu odličnog stand-up komičara Gorana Vugrinca Goca, koji će na humorističan način pripremiti publiku za nezaboravan Lukin nastup.

Još samo danas 10 sretnih čitatelja ima priliku osvojiti po 2 ulaznice za ovaj mađioničarski spektakl, a svi ostali po svoje ulaznice moraju požuriti na www.eventim.hr jer ih je ostalo još jako malo!

 Osvojite!

10 najbržih čitatelja koji pošalju svoje podatke na mail marketing@vecernji.net poklanjamo po dvije ulaznice za Comedy Magic Show Luke Vidovića.

Sretno!

Sretni dobitnici su Branka Špoljarić, Mario Šakotić, Danijela Lončarić, Ljiljana Stanić, Ina Kašaj, Jasna Andrišević Bittner, Neven Bittner, Tomislav Jakopović, Dubravka Radoš i Goran Lazić.

Čestitamo i želimo im odličan provod!

Ostalima želimo više sreće idući put, a ukoliko ne želite propustiti ovu odličnu predstavu svoje ulaznice još uvijek stignete kupiti na www.eventim.hr.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?