Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osvojite

Ovaj krevet može biti vaš

Meblo krevet
Foto: Promo foto
1/3
16.07.2015.
u 11:37

Ako već niste, kupite magazin Dom&Vrt Living, slikajte ga na svom krvetu i možda baš vi osvojite novi Navona krevet iz Mebla

Ljeto je vrijeme kada najviše vremena provodite na plaži, u prirodi ili se odlučimo na putovanje. Na plaži morate birati mjesto gdje ćete staviti ručnik ili ležaljku, potražiti hladovinu... Sve to zna biti dosta naporno i potreban vam je kvalitetan odmor na kraju dana.

Već neko vrijeme razmišljate o kupnji novog kreveta? Vaš krevet nije više tako udoban?

Zato smo se pobrinuli da u vašem domu osvane Navona iz Meblo ponude, krevet za življenje.  Bezvremenska ljepota i perfekcionizam skrojen je tako da vaš san učini kraljevskim. Unesite dašak luksuza u vlastiti dom te uronite u snove sa boljom polovicom i Navonom!

Što sve trebate napraviti?

Ako već niste, kupite 4. broj magazina Dom&Vrt Living (koji je trenutno u prodaji za 14 kn), slikajte ga na svom krevetu, pošaljite nam sliku*, popunite obrazac koji se nalazi ispod teksta i odgovorite na pitanje "zašto baš vi morate osvojiti krevet".

Najkreativniji odgovor osvojit će krevet Navona iz Mebla. Prijave traju do 26.07. Dobitnika ćemo objaviti u novom broju magazina Dom&Vrt Living koji izlazi 01. kolovoza 2015.

*Slike ne objavljujemo. Kako bi prijava bila važeća, obavezno morate poslati sliku svog kreveta na kojem se vidi magazin Dom&Vrt Living.

Prijave su završile, a dobitnika saznajte u novom broju magazina Dom&Vrt Living koji izlazi u subotu, 1. kolovoza, za samo 5 kn uz Večernji list.

Želite prijaviti greške?