Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobitnici

Na najveći party ljeta, Ultra Europe music festival idu...

Ultra Europe Festival
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/6
01.07.2014.
u 10:45

Darujemo vam 2x2 ulaznice za najveći party ovog ljeta koji se održava u Splitu od 11. - 13. srpnja

Festival Ultra Europe po drugi se puta održava u Splitu od 11. – 13. srpnja na stadionu Poljud. Dosad je objavljeno čak 59  izvođača između ostalih i Armin Van Buuren, Hardwell, David Guetta, Tiesto, Eric Morillo, Sebastian Ingrosso, Alesso, a do početka festivala bit će ih objavljeno još.

Za sve posjetitelje portala pripremili smo natječaj u kojem vas darujemo sa 2x2 ulaznice za sva tri dana trajanja festivala u Splitu. Sudjelujte u natječaju do četvrtka 3. srpnja u podne jer dva najkreativnija odgovora ćemo nagraditi. Prijave su završile, 4. srpnja objavit ćemo sretne dobitnike. Sretni dobitnici dvije ulaznice za sva tri dana festivala su Hrvoje Gašparić i Monika Kuprešak.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?