Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nagradni natječaj

Osvojite ulaznice za Marvel Universe LIVE! u zagrebačkoj Areni

Marvel Univeres LIVE!
26.08.2016.
u 14:38

Marvel Universe superjunaci oživjet će na obiteljskoj predstavi koja u Hrvatsku stiže po prvi puta

Obitelj Marvel je na okupu! Ulaznice za Marvel Universe LIVE! krenule su u prodaju danas, 26. kolovoza 2016., u 12 sati. Predstavu Marvel Universe LIVE! stvorili su vodeći svjetski producent scenske zabave i tvorci spektakularne predstave Disney On Ice, Feld Entertainment Inc.

Superjunaci vas očekuju u zagrebačkoj Areni od 25. do 27. studenog u čak 8 predstava. Predstavu je do sada na prvoj turneji pogledalo više od 2 milijuna obitelji u 65 američkih gradova.

Ova predstava donosi zabavu na najvišem nivou. Publika će imati priliku vidjeti neke od najdražih Marvelovih superjunaka i izvan ekrana, uživo u akciji na pozornici.

Gledatelji će moći navijati za svoje najdraže Marvelove superjunake: Spidermana, Irona Mana, Hulka, Thora, Crnu udovicu i mnoge druge, u borbi za spas svemira od Lokija i najzloglasnijih Marvelovih negativaca.  

Najavljena je kao tehnološki najnaprednija predstava ikada s najsuvremenijim specijalnim efektima, pirotehnikom, zračnim akrobacijama, borilačkim vještinama, motorima i još mnogo toga. 

“Oduševljeni smo što dovodimo Marvel Universe LIVE! dajući obiteljima priliku da po prvi put uživaju u spektakularnoj predstavi. Publika će se osjećati kao da je prebačena u nevjerojatan Marvelov blockbuster, uz zanosnu priču i neprestane akrobacije.”, rekao je Steven Amstrong, VD Feld Entertainment, Inc. za sjevernu Europu.

Uz postavu od 50 članova i preko dvije godine istraživanja i razvoja, Marvel Universe LIVE! koristi najsuvremenije inovacije u svojoj predstavi poput zračne pirotehnike te akrobacija koje je razvio tim iz holivudskih blockbustera Thor i najnovijih The Amazing Spider-Man filmova. 

Predstava uključuje inovativnu rasvjetu, 3D projekcije, 21 projektor, najveći “leteći” sustav ikada korišten za predstave u živo te najnoviji Spotlight Tracking System.

“Uistinu je nevjerojatno vidjeti kako se spajaju elementi ovog spektakularnog showa uživo.” rekao je Marvelov kreativni direktor, Joe Quesada.

“Tehnologija koju koristimo u predstavi vas neće samo ostaviti bez daha, već će vas odvesti u potpuno novi Marvelov svijet kakav nikada prije niste vidjeli.“

Pridružite se Marvel obitelji u ovoj uzbudljivoj predstavi. Sudbina svemira ovisi o tome!

Ulaznice su dostupne na svim Eventim prodajnim mjestima te u online sustavu Eventima.

 

Pruža vam se prilika da na vrijeme osigurate svoje ulaznice jer smo a naše čitatelje osigurali 2 x 2 ulaznice.

Popunite obrazac u nastavku i odgovorite na pitanje koji je vaš najdraži Marvelov super junak i zašto i možda baš vi osvojite 2 ulaznice za ovaj spektakl.

Prijave primamo do 11. rujna. Sretno!

Dobitnici su: Juraj Obrez i Ankica Pejčinović.

Želite prijaviti greške?