Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobitnici

Na koncert Zagrebačke filharmonije i Sandre Bagarić s prijateljima idu...

Zagrebačka filharmonija i Sandra Bagarić
Foto: PR FOTO
04.04.2014.
u 12:50

Zagrebačka filharmonija okuplja sjajnu pjevačku postavu u organizaciji humanitarnog koncerta za Zagrebačku zakladu za pomoć oboljelima od cerebrovaskularnih bolesti.

Poznate melodije i arije iz najljepših domaćih i svjetskih glazbenih ostvarenja: Grofice Marice, Male Floramye, Šišmiša, Priče sa Zapadne strane, Fantoma u operi, Jalte Jalte pjevat će Sandra Bagarić i prijatelji: Martina Tomčić, Đani Stipaničev, Renata Sabljak i Ervin Baučić.
Praćeni orkestrom Zagrebačke filharmonije, Darkom Domitrovićem na glasoviru i Ante Gelom na gitari pod vještom dirigentskom palicom Ive Lipanovića, pružit će čisti glazbeni užitak kao najbolji lijek protiv stresa svakodnevice kojeg ističu kao glavnog uzročnika moždanog udara kojeg upravo radom Zaklade i ovakvim akcijama nastojimo osvijestiti i prevenirati.

Za posjetitelje portala pripremili smo 15x2 ulaznice. Sudjelujte u natječaju na portalu do 7. travnja u podne, a najbolje ćemo objaviti istog dana.

Sretni dobitnici dvije ulaznice su:
Edina Fajković
Nikolina David Ivoš
Martina Knežević
Marija Berendika
Vladimir Rakoš
Božica Novosel
Mirjana Tizaj
Nikola Kulundžić
Leposava Ovčariček
Iva Ćaleta
Vlatka Drčić
Ivana Zeko
Dajana Bradara
Siniša Bebek
Sandra Barić
Svi dobitnici su o preuzimanju ulaznica obaviješteni mailom. Čestitamo

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?