Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobitnici

Na koncert Natali Dizdar u Zadru idu...

natali
Foto: Filip Dizdar
1/3
16.07.2014.
u 10:50

Poznata pjevačica odabrala je svoj rodni grad za najveći koncert obljetničke turneje

Nakon uspješnih koncerata u Umagu, Varaždinu, Zagrebu i Puli, poznata pjevačica svoju turneju “Natali Dizdar by Nokia Lumia” obilježit će posebnim koncertom u Zadru. U svom rodnom gradu Natali će najvećim koncertom turneje proslaviti jubilarnih 10 godina karijere. Koncert u Zadru održat će se 18. srpnja u atraktivnom klubu Arsenal u 22 sata.

Za sve posjetitelje portala osigurali smo 3x2 ulaznice za koncert u Zadru. Sudjelujte u natječaju do 17. srpnja u 16 sati, budite najbolji i uživajte u koncertu.

Sretni dobitnici dvije ulaznice su: Nikša Tironi, Arijeta Tironi i Ivor Šumonja. O načinu preuzimanja ulaznica dobitnici su obaviješteni e-mailom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?