Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobitnici

Na koncert Davorin i Bogovići idu...

Davorin i Bogović koncert
Foto: PR FOTO
15.05.2014.
u 17:44

Ne propustite koncert za pamćenje i promociju novog singla ''Krenimo'' grupe Davorin i Bogovići u zagrebačkom klubu Metropolis, 24.05.2014.

Ne propustite live koncert i promociju novog singla ''Krenimo'' u jedinstvenom ambijentu zagrebačkog kluba Metropolis i uživajte u najvećim hitovima.

Pjesme poput ''Moja voljena'', ''Nizbrdo od ljubavi''  i njihov aktualni singl ''Krenimo“  u kratkom je vremenu osvojio radjski eter, top ljestvice, brojnu publiku, ali i osigurao pozitivne komentare struke.

Za sve posjetitelje portala imamo 5x2 ulaznice za koncert 24. svibnja u klubu Metropolis. Sudjelujte u natječaju do nedjelje 18. svibnja u ponoć, a najbolje ćemo objaviti u ponedjeljak 19. svibnja tijekom dana.

Sretni dobitnici dvije ulaznice za koncert su:
Mladen Krčelić
Ivica Bogović
Filip Altabas
Damir Trajčević
Ratimir Pleteš
Dobitnici su o načinu preuzimanja osvojenih ulaznica obaviješteni e-mailom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?