Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobitnici

Na Dubiozu Kolektiv u dubrovački Culture Clubu Revelin idu...

Dubioza Kolektiv u Dubrovniku
Foto: PR FOTO
07.04.2014.
u 14:05

Najveće glazbeno ime naše regije, Dubioza Kolektiv 12.4.2014. dolazi u dubrovački Culture Club Revelin, gdje će svojim prepoznatljivim ritmičnim stilom i atraktivnim scenskim nastupom zasigurno dići dubrovačku publiku na noge.

Dubioza Kolektiv, ska, punk regge, dub rock atrakcija potpuno je zarazila cijelu regiju, što dokazuju rasprodane najveće dvorane na ovim prostorima, čime su  pokazali da je u pitanju koncertno daleko najjači bend naše regije. Nastupi Dubioze Kolektiv šire se i van regije pa ih se može vidjeti na brojnim europskim i svjetskim pozornicama.

Za dubrovački nastup pripremili su prigodni video kojim pozivaju sve svoje slušatelje. Pogledajte kako su se snašli u trubadurskim vodama, i u kakvom su stilu pozvali Dubrovčane na koncert.

 

Za posjetitelje portala pripremili smo 2x2 ulaznice za dubrovački koncert. Sudjelujte u natječaju do utorka 8.travnja u ponoć jer dvoje najkreativnijih osvaja dvije ulaznice.

Dobitnici dvije ulaznice za koncert su Mirna Glavan i Marijo Bogdanović. Dobitnici će o načinu preuzimanja ulaznica biti obaviješteni mailom.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar bok
bok
21:58 07.04.2014.

Najveće glazbeno ime naše regije???? KOje SKOJevska glupost... Kakva regija? Austro-Ugarska? ili Smrdoslavska. Skojevci na sve srane napadaju Tompsona a njihove ljevicarska srranja nitko ne dira

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?