Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osvojite

Osvojite ulaznice i podržite Mede da uđu u doigravanje

Medveščak - Torpedo
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/3
03.12.2015.
u 16:37

Večernji list i Citroën Savska ponovno našim vjernim čitateljima poklanjaju karte za dvije nadolazeće utakmice hokejaša Medveščaka.

Sudjelovanjem u nagradnom natječaju svi zainteresirani imaju priliku osvojiti po dvije ulaznice za utakmice u srijedu i  petak (9.12. i 11.12.). Pokazuje se da bi ove dvije domaće utakmice mogle biti presudne za zagrebačke oklopnike kako bi osigurali nastup u doigravanju. Pomozite im i vi gromoglasnim navijanjem da ubilježe još jednu pobjedu.

U suradnji s ponosnim sponzorom Medveščaka – Citroënom Savska darujemo naše čitatelje poklon kartama za utakmice protiv Lokomotiva iz Jaroslavlja u srijedu te Sočija u petak. Upravo bi susret sa Sočijem mogao biti ključan budući je riječ o momčadi koja je direktan konkurent Medvejdima za ulazak u doigravanje. Utakmica Medveščak-Lokomotiv održat će se u srijedu, 9.12. u 20 sati, a Soči-Medveščak u petak, 11.12. u 18:30 sati.

Prijavite se, osvojite karte, navijajte i budite dio navijačkog ludila u zagrebačkom Brlogu zahvaljujući Citroënu Savska i Večernjem listu.

Prvih pet čitatelja koji u ponedjeljak, 7.12., od 10 sati pošalju svoje podatke (ime, prezime i broj mobitela) na mail marketing@vecernji.net s naznakom "Lokomotiv" osvojit će po dvije ulaznice za utakmicu Medveščak- Lokomotiv dok prvih pet čitatelja koji pošalju mail naslova "Soči" i svoje podatke na marketing@vecernji.net osvojit će po dvije ulaznice za utakmicu Medveščak- Soči.

Sretno!

Sretni dobitnici ulaznica za utakmicu Medveščak-Lokomotiv su Ivica Jakovljević, Tomislav Bukvić, Vladimir Rakoš, Kristina Ivanović i Vjekoslav Klobučar. Utakmica će se održati u srijedu u 20 sati.

Dobitnici ulaznica za utakmicu Soči-Medveščak su Maja Kiš, Marijan Kemenović, Mario Violić, Suzana Figl i Kristina Kurtović. Utakmica će se održati u petak u 18:30 sati.

Čestitamo i želimo im odličan provod!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?