Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobitnici

Ulaznice za komediju godine 'Snimka sexa' osvojili su...

˝Snimka sexa˝
Foto: PR FOTO
1/9
07.08.2014.
u 11:45

Darujemo vam 10x2 ulaznice za komediju godine „Snimka seksa“ s Cameron Diaz i Jasonom Segelom!

Kada su se Jay (Jason Segel) i Annie (Cameron Diaz) počeli viđati njihova romantična veza bila je poprilično intenzivna; ali deset godina kasnije s dvoje djece, žaru njihove ljubavi potrebna je nova iskra. Kako bi ponovno probudili strast, njih dvoje odluče – misleći u tom trenutku da se radi o fantastičnoj ideji – snimiti se dok isprobavaju svaki mogući položaj tijekom trosatnog maratonskog seksa. U početku sve prođe savršeno, ali uskoro otkrivaju da njihov najprivatniji video uradak više i nije tako privatan. Kako bi zaštitili svoju reputaciju, a budući se nalaze samo jedan klik udaljeni od toga da ih cijeli svijet vidi gole, njih dvoje se upućuju u utrku s vremenom kako bi pronašli nestalu snimku seksa što ih vodi u noć koju nikada neće zaboraviti...

Sudjelujte u natječaju do petka 8. kolovoza u 16 sati i osvojite 2 ulaznice za komediju godine! Darujemo 10x2 ulaznice za Cineplexx kina u Zagrebu (Centar Kaptol ili City Center one East) ili Cineplexx kino u City Center one Split.

Sretni dobitnici dvije ulaznice za projekciju filma u Cineplexx kinima su:
Goran Zrnčić
Ljiljana Stanić
Dunja Tomić
Lana Deraković-Rakas
Matija Čaćko
Ana Rimac
Damir Mandić
Kristina Čavrak
Mario Šiljić
Ružica Popović

Dobitnici su o načinu preuzimanja osvojenih ulaznica obaviješteni putem e-maila.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?