Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne propustite

Osvojite smartphone Sony Xperia E4

Hotel Transilvanija 2
24.11.2015.
u 00:41

Smartphone i druge čudovišne nagrade iz filma Hotel Transilvanija 2 čekaju na vas

Osvojite odličan smartphone Sony Xperia E4 i brojne druge nagrade. Kako do nagrada uz film Hotel Transilvanija 2 saznajte ovdje.

Vampiri i ostala neman vlada domaćim kinima. Omiljena vampirska družina vratila se u animiranom hitu HOTEL TRANSILVANIJA 2. Drakula, Mavis, Jonathan, Frankenstein, Mumija, Nevidljivi čovjek i ostali otvorili su vrata poznatog nam hotela za još jednu ludu urnebesnu avanturu u kojoj upoznajemo i neke nove likove, a jedan od njih je i mali sin Mavis i Jonathana koji doživljava svoje prve dogodovštine.

Za hotel Transilvaniju čini se da su stvari konačno krenule na bolje... Drakulin hotel koji je iz početka kao svoje goste prihvaćao isključivo čudovišta sada je otvoren i za ljude. Ali ono što ovih dana najviše muči našeg omiljenog Drakulu je njegova ozbiljna zabrinutost da njegov preslatki unuk (koji je zapravo pola čovjek, a pola vampir) ne pokazuje znakove pravog vampira. Dok se Mavis nalazi u posjeti kod Johnnyjevih roditelja gdje je očekuje pravi kulturalni šok, Drakula moli za pomoć svoje prijatelje Franka, Murrayja, Waynea i Griffina kako bi sa svojim unukom Dennisom prošao kroz „vampirski trening“. Međutim nitko od njih nije svjestan činjenice da Drakulin stari i vrlo, vrlo, vrlo, vrlo, vrlo staromodni otac Vlad dolazi u obiteljski posjet hotelu. A kada Vlad sazna da njegov praunuk nije čistokrvne vampirske krvi – i da je sada u hotelu Transilvanija čak i ljudima dozvoljen boravak – stvari će postati vrlo... šišmikolike!

Animirani hit „Hotel Transilvanija 2“ trenutno se prikazuje u domaćim kinima!

 

Želite prijaviti greške?