Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAGRADNI NATJEČAJ

Odabrani dobitnici Sennheiser slušalica

Sennheiser
Foto: Sennheiser
1/3
30.01.2015.
u 14:00

Odaberite profesionalne slušalice koje najbolje odgovaraju vašem lifestyleu, i dokažite da ih baš vi zaslužujete!

Sretni dobitnici su:

Dušan Petrović, Slavonski Brod - Sennheiser Bežične slušalice RS 170 za prave glazbene ovisnike
Frane Vrkić, Rijeka - Sennheiser PC 333D za online gamere
Anita Dodig, Zagreb - Sennheiser CX 685 Sports idealne za sportske aktivnosti
Jelena Kovačević, Beli Manastir - Sennheiser CX 685 Sports idealne za sportske aktivnosti

Čestitamo!

Tvrtka Nove boje zvuka generalni je zastupnik za Yamahu, ali i druge istaknute svjetske brandove i proizvođače hi-fi opreme kao što su Dali, Sennheiser, Musical Fidelity, QED, Van den hul, Q Acoustics i mnoge druge.

Na adresi Božidara Adžije 31/1 u Zagrebu, nalazi se izložbeno prodajni salon ispunjen najzvučnijim imenima hi-fi elektronike, zvučnika, slušalica, LCD televizora, projektora, kabela i dodatne opreme koji svojim ugledom i tradicijom jamče vjernu reprodukciju.

Kupcima stoje na raspolaganju prije kupnje u obliku davanja savjeta, objašnjenja i pomoći pri odabiru najboljeg uređaja za njihove potrebe, ali i nakon kupnje za tehničku podršku u obliku ugradnje i instalacije proizvoda. Potpuno zadovoljstvo garantira i individualni pristup gdje se uvijek nastoji udovoljiti specifičnim zahtjevima i posebnim željama audiofila.

U suradnji s tvrtkom Nove boje zvuka krećemo s odličnim nagradnim natječajem gdje su glavne nagrade upravo njihove kvalitetne slušalice. Dijelimo jedne velike slušalice za iskrene glazbene ovisnike, 2X Adidas sportske slušalice koje su idealna kombinacija dok vježbate i jedne slušalice za pravo gaming iskustvo.

Provjerite karakteristike svih slušalica, pronađite one koje najviše odgovaraju vašim navikama i uvjerite nas zašto ih baš vi zaslužujete:

  • Sennheiser Bežične slušalice RS 170 za prave glazbene ovisnike

Zatvorene, naglavne, bežične digitalne slušalice s Kleer tehnologijom i nekomprimiranim audio prijenosom te višenamjenskim odašiljačem koji služi i kao baza za lagano punjenje. Isporučuju visoku rezoluciju kino kvalitete. Cijena: 1829 kn

  • Sennheiser CX 685 Sports idealne za sportske aktivnosti

Slušalice iz Adidas kolekcije koje su otporne na vlagu i vodu te sigurno i ugodno pristaju tijekom treninga zbog različitih veličina umetaka za uši. Inovativni dizajn slušalica snažno blokira vanjsku buku, a EarFin sustav reproducira prirodni zvuk. Pojačana izdržljivost kabela te odlično povezivanje pomiče granice treniranja. Cijena: 329 kuna

  • Sennheiser PC 333D za online gamere

Odlične slušalice za LAN igranje, potpuno zatvorene sa prigušenjem vanjske buke za ultra realistične igre i totalno razaranje protivnika. Na desnoj slušalici nalaze se kontrole za glasnoću, a uz uključen mikrofon za igranje, imate omogućen izravan kontakt sa članovima vašega tima. Imaju i DJ šarke za lakše sklapanje i prenošenje. Cijena: 1239 kuna

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?