Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nagradni natječaj

Osvojite najbolji ljetni odmor za vašeg školarca u Zagrebu

iKampich
Foto: Promo foto
1/4
03.06.2016.
u 12:04

iKampich je zamišljen kao cjelodnevni kamp, idealno mjesto za odmor, druženje i učenje, za djecu od 6 do 14 godina tijekom školskih praznika

iKampich djeci nudi visokokvalitetne sportske sadržaje i uzbudljive kreativne radionice.

Kamperi će sa svojim voditeljima-trenerima i animatorima savladavati izazove tenisa, nogometa i univerzalne sportske škole te će moći sudjelovati u više kreativno-edukacijskih radionica od kojih izdvajamo dramsku i jezičnu radionicu (engleski jezik).

Za vrijeme aktivnog odmora kampere će sigurno oduševiti i PlayStation turniri. Svakoga dana našim vrijednim i razigranim kamperima bit će servirana ukusna užina i slastan ručak.

iKampich vas poziva na igranje, učenje sportova i kreativnog izražavanja, upoznavanje novih prijatelja u sigurnim rukama dugogodišnjih sportskih trenera i pedagoga iza kojih su nebrojeni sati rada s djecom jednako kao i sjajni rezultati na nacionalnim i međunarodnim natjecanjima.

Program iKampicha:

  • tenis
  • nogomet
  • škola sporta
  • engleski jezik
  • kreativna radionica
  • dramska radionica
  • PlayStation turniri
  • završno natjecanje

Ako želite upoznati i popričati s voditeljima programa prije nego što im povjerite vašeg vrijednog kampera na cjelodnevnu brigu, slobodno im se javite telefonski 091 5697 447 i dogovorite sastanak.

Kamperi su pod stalnim nadzorom voditelja, pedagoga i trenera.

Cijena iKampicha iznosi 690 kuna po jednom tjednu, a u cijenu su, uz radionice, uključeni užina, ručak i nagrade.

Kamp traje od ponedjeljka do petka od 8 do 17 sati. Svakog ponedjeljka započinje novi ciklus u iKampichu i tako tijekom čitavih školskih praznika.

Mjesto održavanja iKampicha je Sportsko društvo Oranice, Oranice 130, a organizator je renomirani Teniski klub iTeam u suradnji s Kreativnim Centrom Košnica

iKampich otvara svoja vrata u ponedjeljak, 13.lipnja.

Za vaše školarce omogućili smo 2 mjesta u kampu koji počinje 13. lipnja. Popunite obrazac u nastavku i napište nam zašto mislite da vaš školarac treba sudjelovati u kampu. Dva najkreativnija odgovora osvajaju mjesta u iKampichu.

Prijave se primaju do četvrtka, 9.lipnja.

Dobitnici su: Ana Novak i Rozalija Zajac

Želite prijaviti greške?