Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
COSTA MAGICA

Osvojite luksuzno krstarenje

Costa Magica
17.07.2015.
u 09:25

Sudjelujte u nagradnom natječaju i možda baš vi osvojite luksuzno krstarenje, Costa Magica, Herkulovi stupovi, Italija-Francuska-Maroko-Španjolska-Maderia

Sretan dobitnik je gospodin Siniša Kruljac iz Zagreba. Želimo mu dobar provod i mirno more.

Čestitamo!

Oduvijek ste htjeli ići na neko čarobno, luksuzno krstarenje?  Voljeli biste provesti nezaboravne trenutke s voljenom osobom?

Ovo je prava prilika za vas! Osvojite luksuzno krstarenje Costa Magicom, Herkulovi stupovi, i posjetite Italiju, Francusku, Maroko, Španjolsku i Maderiu.

Možda baš vi budete dovoljno kreativni kako biste uživali u krstarenju Atlas agencije, od 26.listopada do 6. studenog. Više o krstarenju saznajte na  COSTA MAGICA "Herkulovi stupovi".

Što sve trebate napraviti?

Svaki dan u jednom članku na naslovnicama portala Vecernji.hr, Ordinacija.hr i Poslovni.hr je članak u kojem se sakrio brod. Sakupite sva tri linka u kojima  pronađete sliku broda Costa Magica i odgovorite na pitanje "zašto baš vi trebate osvojiti krstarenje Costa Magica, Herkulovi stupovi". Osoba koja pošalje sva tri linka i pošalje najkreativniji odgovor osvojit će krstarenje. Kako biste povećali svoje šanse za osvajanje nagrade, moguće je sudjelovati svaki dan u nagradnom natječaju jer se svaki dan u nova tri članka skriva slika broda čije je linkove potrebno sakupiti.

Posjetite naslovnice navedenih portala. pronađite članak koji ima sliku borda prikazanu ispod i pošalji sva tri linka članaka sa slikom u svojoj prijavi! 

Nagradni natječaj traje do 24. srpnja 2015. Pobjednika objavljujemo najakasnije do 31. srpnja.

Sretno!

Prijave su završile.

Želite prijaviti greške?