Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sudjelujte u natječaju

Osvojite jedan od deset Konzum poklon paketa

Uključite se u natječaj i osvojite KONZUM poklon paket
Foto: Vecernji.hr
30.06.2014.
u 11:30

Sudjelujte u natječaju jer svaki dan do 9. srpnja nagrađujemo naj navijačku fotografiju Konzum poklon paketom

Navijači, prijavite navijačke fotografije jer svakog dana nagrađujemo najbolju fotografiju Konzum poklon paketom. Na fotografiji možete biti vi, vaša ekipa, obitelj, prijatelji, kućni ljubimci... jedini uvijet je da se na fotografiji nalaze navijači!

Natječaj traje do 9. srpnja u ponoć, a svakog dana žiri Večernjeg lista izabire jednu najbolju fotografiju, a vlasnik iste osvaja Konzum navijački poklon paket (majica i grickalice). Prijave za svaki od 10 krugova natječaja traju taj dan u ponoć.
Sudjelujte u natječaju!

NAPOMENA: Sve fotografije za koje organizator natječaja (Večernji list) uvidi da su preuzete s interneta neće biti objavljene.

Ključne riječi

Komentara 2

TI
tinatar
09:14 03.07.2014.

kako da svaki dan pošaljemo sliku kada piše vaša prijava je zaprimljena..

GA
Gabrielle
15:43 16.07.2014.

a dobitnici su...? :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?