Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretan vam Dan žena

Osvojite ekskluzivnu Picard torbu

Picard
Foto: Promo foto National Geographic
1/3
08.03.2015.
u 09:17

Sretna dobitnica je :
Sanja Grabar, Vukojevci.
Čestitamo!

Drage naše čitateljice, sretan vam Dan žena! Danas je savršena prilika da se prisjetimo svih žena koje su svojim djelovanjem, svojim životnim pričama utjecale na nas. Sjetite se svojih majki, baka, sestara, prijateljica... Ujedno je i savršena prilika da jednu od vas nagradimo sa prekrasnom torbom kao stvorenom za ove prve proljetne dane koji nam dolaze. Picard upravo ima kolekciju koja bi zadovoljila sve vaše ukuse.

Picard proizvodi su već godinama poznati širom svijeta šp vrhunskoj kvaliteti, bezvremenskom dizjanu i upotrebi najkvalitetnijih materijala pri njihovoj izradi.U svom asortimanu Picard nudi žensku kolekciju te poslovnu i putnu kolekciju za žene i muškarce. Picard Company osnovali su Martin Picard i sinovi davne 1928. godine. Glavna vizija Picarda, koja se održala i danas je napraviti proizvod vrhunske kvalitete po prihvatljivoj cijeni.

Zavirite u prekrasan Picard svijet na adresi Ulica Nikole Tesle 9. Dio asortimana vas čeka na akciji. Provjerite zašto baš Picard!

Osvojite Picard Milwaukee torbu!

Podijelite ovaj članak na svojim društvenim mrežama, popunite obrazac i napišite koja je žena najviše utjecala na vas i zašto. Najkreativniji odgovor nagrađujemo Picard Milwaukee torbom! Natječaj traje do 15. ožujka 2015.

Prijave su završile.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?