Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nagradni natječaj

Osvojite dvije ulaznice za Aqualunu u Termama Olimia

Aqualuna Terme Olimia
Foto: Promo foto
1/9
25.08.2016.
u 10:46

Ljeto još nije gotovo. Doživite njegov vrhunac u atraktivnom vodenom parku Aqualuna Terma Olimia

Bez obzira jeste li se tek vratili s godišnjeg odmora ili ste ga već odavno iskoristili, nezaboravni provod nadomak Zagrebu dobro će doći. Povedite najbolju prijateljicu ili prijatelja u Aqualunu, spektakularni vodeni park Terma Olimia. Tu u malom slovenskom mjestu Podčetrtek, udaljenom tek sat vremena od glavnog hrvatskog grada, pronaći ćete sve što je potrebno za najzabavniji odmor ovog ljeta. 

Probudite dijete u sebi i ne propustite bazene s najvećim valovima u Sloveniji, vodene tobogane, brze staze i divlje zavoje… Ljubitelji adrenalina neće odoljeti King Kobri, strmom toboganu koji nudi spust s osam metara visine kružnim putovima i zavojima pri brzini od 50 kilometara na sat. Privući će vas i Aquajungle s više od 70 efekata, vodenih vulkana, probušenih kanti  i vodenih pištolja iz kojih se izlijeva voda. Skulpture egzotičnih životinja u prirodnoj veličini savršeno su društvo za selfie, a u bogatoj ugostiteljskoj ponudi uživaju i odrasli i djeca.

Uz zabavne animatore, svakodnevne koncerte i plesnjake, na više od tri tisuće četvornih metara površine Aqualune ostvaruju se svi vaši snovi. Nakon dana prepunog doživljaja vratit ćete se kući sretni i preplanuli.

Popunite obrazac u nastavku i napišite s kim bi i kako proveli dan u Aqualuni. Poklanjamo vam 1x2 ulaznice za odrasle, a nagrađujemo najkreativniji odgovor. Dobitnika objavljujemo 29. kolovoza. 

Dobitnik 2 ulaznice je Daniel Janjić. Čestitamo!

Želite prijaviti greške?