Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nagradni natječaj – Darujemo dvije Nokije Lumije

Osvoji Nokiju Lumiju 630 Dual SIM white

Nokia Lumia
Foto: PR FOTO
1/5
30.01.2015.
u 15:37

Sretni dobitnici su:

Suzana Čičak, Slavonski Brod
Šime Matešić, Rijeka

Čestitamo!

Predstavljamo najbolje Windows Phone iskustvo ikada. Uživajte u pisanju klizanjem s tipkovnicom Word Flow, najbržom koja postoji. Jednim potezom pogledajte sve svoje chatove, društvena ažuriranja i postavke u posve novom centru za akcije. A početni zaslon neka bude upravo vaš s dodavanjem slike pozadine. Vaše aktivne pločice u stvarnom vremenu postat će življe nego ikada prije.

Lumia 630 Dual SIM dolazi s mnoštvom već instaliranih aplikacija za brz početak uporabe, a još tisuće njih dostupne su u trgovini Windows Phone Store. S proširivom memorijom do 128 GB na raspolaganju je puno prostora za vaše omiljene aplikacije, fotografije, glazbu i više. Uporabite novu tipkovnicu Word Flow s aplikacijama za chatanje kao što su WhatsApp, Line i WeChat. Jednostavno klizite prstom dok sastavljate poruke za najbolje iskustvo s tipkovnicom ikad.

Dijelite, spremajte, uređujte...

Sa značajkom OneDrive možete spremiti i pristupati svim svojim fotografijama, videozapisima i datotekama od bilo kud. Sinkroniziranje je također jednostavno, bez obzira nalazite li se na pametnom telefonu, Xboxu, tabletu ili računalu. Prvih 7 GB prostora za pohranu besplatno je pa ćete u oblaku imati dovoljno prostora za početak. A pristupanje i uređivanje dokumenata u pokretu također je jednostavno s paketom Microsoft Office koji je već instaliran na Lumiji 630 Dual SIM.

Budite uvijek dostupni

Prvi pametni telefon Nokia Lumia s dvije SIM kartice. Sada možete omogućiti poziv na čekanju i prosljeđivanje poziva između dviju SIM kartica, a upravljanje telefonskim troškovima i društveno umrežavanje sada je još jednostavnije. Mogu se primjenjivati naknade mobilnog operatora.

Specifikacije

Zaslon

  • Veličina zaslona: 4,5 ''
  • Razlucivost zaslona: FWVGA (854 x 480) 
  • Tehnologija dodirnog zaslona: Kapacitivni višedodirni 

Fotografija

  • Glavni fotoaparat: 5 MP

Upravljanje napajanjem

  • Maksimalno vrijeme u stanju mirovanja: 25 dana
  • Maksimalno trajanje reprodukcije glazbe: 58 h

Procesor

  • Naziv CPU-a: Snapdragon 400 
  • Broj jezgri: Cetverojezgreni 
  • Radni takt CPU-a: 1200 MHz
Ključne riječi

Želite prijaviti greške?