Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nuxe vas nagrađuje

Osvojite najsnažniji anti-age tretman za područje oko očiju i usana

Nuxuriance Ultra
Foto: Promo foto
1/2
15.04.2016.
u 09:00

Svestrana anti-age njega Nuxuriance® Ultra krema za zrelu kožu oko očiju i usana djeluje na sve probleme zrele kože na tim područjima

Bifloralnim stanicama dragocjenog šafrana i bugenvilije stimulira proizvodnju novih stanica kože, popunjava ju i učvršćuje. Ekskluzivan prirodni kompleks (ekstrakt morske alge, polisaharidi planktona, stanice kakaa, mikrohijaluronska kiselina) u trenu zaglađuje i hidratizira kožu.

Ekstrakt cvijeta šafrana (lat. Crocus sativus) sprječava djelovanje enzima tirozinaze, odgovornog za proizvodnju pigmentacijskih mrlja, pa posvjetljuje kožu. Biljni kofein djeluje na smanjenje natečenosti i tamnih kolutova područja oko očiju.

Rezultat je da su bore oko očiju i usana popunjene, koža je čvršća, a pigmentacijske pjege, natečenost i tamni kolutovi oko očiju smanjeni.

 

Želite li i vi isprobati djelovanje ovog tretmana?

Popunite obrazac u nastavku i opišite nam koji su vaši rituali kojima svoje tijelo i duh održavate mladima.  Tri najkreativnija odgovora nagradit ćemo Nuxuriance® Ultra kremom za zrelu kožu oko očiju i usana. Dobitnike objavljujemo 21.travnja.

Dobitnice Nuxuriance® Ultra kreme za zrelu kožu oko očiju i usana su: Anita Nikolić, Mirjana Bubalo i Valentina Miško.

Želite prijaviti greške?