Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poslušajte novi fantastičan singl Natali Dizdar „Mjesto za jedno“

Osvojite ulaznice za koncert u Tvornici kulture

natali dizdar
Foto: Boris Poljičanin
1/2
15.11.2016.
u 15:54

Glasovanje je završilo. Sretni dobitnici su Dario Lepka iz Zagreba i Alena Nalevka iz Bjelovara. Četitamo i želim im odličan provod na koncertu.

 

Novi fantastičan singl „Mjesto za jedno“, svojevrsni je nastavak velikog hita „Grijeh“ iz radionice Dine Šarana, dugogodišnjeg suradnika i autora velikih hitova Grijeh, Stranac, Ne pitaj, Mjesto za dvoje. 

Natali Dizdar, sjajna glazbenica i miljenica radijskog etera, novim singlom najavljuje svoj treći studijski album te će u pratnji glazbenika i dugogodišnjih suradnika po prvi puta održati koncert 9. 12. 2016. s početkom u 22 h u Tvornici kulture.

Iznimnim talentom, a sada već i velikim iskustvom predstavit će svoj odabrani program, premijerno izvesti novi single „Mjesto za jedno“ i objediniti svojih proteklih 13 godina glazbene karijere.

Dugogodišnju karijeru obilježila su dva studijska albuma, ZKM live cd/dvd, te značajne suradnje i veliki hitovi poput: „Ne daj“, „Zamijenit ću te gorim“, „Stop“, „Gazio si me“, „Grijeh“, „Stranac“, uključujući i zadnja dva sjajna singla „Iluzionist“ i „Ne reci zauvijek“, autorska uratka same Natali Dizdar i Vladimira Mirčete, a koja će se naći na novom, trećem studijskom albumu.

Nema sumnje da će i "Mjesto za jedno" biti jednako velik hit, a u to se možete uvjeriti i sami. Dok slušate pjesmu sudjelujte i u našem nagradnom natječaju jer ćemo dva čitatelja nagraditi ulaznicama za koncert   9. 12. u Tvornici kulture.

OSVOJITE!

Poklanjamo vam 2x2 ulaznice za koncert Natali Dizdar u Tvornici kulture. Prva dva čitatelja koja putem obrasca za prijavu točno odgovore na nagradno pitanje nagradit ćemo sa po dvije ulaznice. Svoje odgovore šaljite od utorka, 22. studenog od 13 sati. Dobitnike ćemo objaviti na vecernji.hr.

„MJESTO ZA JEDNO“
Glazba/tekst: Dino Šaran
Aranžman: Đani Pervan
Produkcija: Pavle Miholjević/Jura Ferina
Nakladnik: Agapa, 2016.
Izvršna produkcija: Gordana Bosak

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?