Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRAVILA NAGRADNE IGRE

Novi Hyundai Tucson te vodi na UEFA EURO 2016

Hyundai Tucson
Foto: Hyundai
04.05.2016.
u 13:00

Na temelju čl. 69. Zakona o igrama na sreću (NN 87/09), Hyundai Hrvatska d.o.o., donosi sljedeća

PRAVILA NAGRADNE IGRE

Članak 1.
Prema ovim pravilima Hyundai Hrvatska d.o.o., Zagrebačka ulica 33, 10360 Zagreb - Sesvete, OIB 75940144218 priređuje nagradnu igru naziva « Novi Hyundai Tucson te vodi na UEFA EURO 2016 » u Večernjem listu.

Članak 2.
Svrha nagradne igre je ostvarivanje promidžbenih učinaka za Hyundai i Večernji list.

Članak 3.
Nagradna igra « Novi Hyundai Tucson te vodi na UEFA EURO 2016 » počinje 6.5.2016. i traje do 20.5.2016. do kada se zaprimaju prijave. Nagradna igra će se se održati u 2. kruga, gdje će biti izvučeno deset (10) dobitnika (svaki dobitnik može biti izvučen isključivo samo jedanput). Prvi krug traje u periodu 6.5.-9.5.2016. u tiskanom izdanju Večernjeg lista, a drugi krug traje u periodu 10.5.-20.5.2016. na web portalu Vecernji.hr. Pravila počinju vrijediti nakon što Ministarstvo financija na njih izda suglasnost i nakon što uz navođenje klase, urudžbenog broja i datuma suglasnosti budu objavljena na portalu Večernjeg lista.

Članak 4.
Prvi krug nagradne igre počinje 6.5.2016. kada će čitatelji u Večernjem listu pronaći prvi oglas sa uputama za igru, kao i kupon s kojim mogu sudjelovati u istoj. Za sudjelovanje u nagradnoj igri i pravovaljanu prijavu, važno je da čitatelji skupe u periodu 6.5.-9.5. tri (3) različita kupona i popune ih svojim osobnim podacima (ime, prezime, broj kontakt telefona, mail adresu). U ponedjeljak, 9.5. će biti objavljen JOKER kupon koji zamjenjuje jedan propušteni kupon.
Čitatelji u prvom krugu mogu osvojiti ukupno 14 ulaznica, tj. 7x2 ulaznice za utakmicu Hrvatska – Turska, 12.06.2016. u Parizu.
Drugi krug nagradne igre će biti održan u periodu 10.5.-20.5.2016. kada će čitatelji na portalu Vecernji.hr pronaći obrazac za prijavu i uvjete za sudjelovanje u nagradnoj igri. Za sudjelovanje u nagradnoj igri u periodu 10.5.-20.5.2016. čitatelji moraju ispuniti obrazac i dodati 3 linka na najzanimljivije članke vezane uz EURO 2016. na Vecernji.hr.
U drugom krugu čitatelji mogu osvojiti, ukupno 6 ulaznica, tj. 3x2 ulaznice za utakmicu Hrvatska – Turska, 12.06.2016. u Parizu.

Članak 5.
Fond nagrada za nagradnu igru « Novi Hyundai Tucson te vodi na UEFA EURO 2016 » iznosi 15.750,00 (uključen PDV) kuna, a nagrade su:
20 ulaznica (10x2) za utakmicu Turska - Hrvatska u vrijednosti od 15.750,00 kn.
U izvlačenju prvog kruga nagradne igre sudjeluju sve pravilno ispunjenje pošiljke pristigle do 20.5. 2016.
U izvlačenju drugog kruga nagradne igre sudjeluju svi pravilno ispunjeni obrasci u navedenom periodu (10.5.-20.5.2016.) na Vecernji.hr.
Priređivač se obvezuje uplatiti 5% vrijednosti fonda Hrvatskom crvenom križu.
Dobivene ulaznice nije moguće zamijeniti za ulaznice za drugu utakmicu. Nagrada nije zamjenjiva za novac i/ili drugu robu.

Članak 6.
Svi sudionici u nagradnoj igri « Novi Hyundai Tucson te vodi na UEFA EURO 2016 » mogu osvojiti samo jednu nagradu naznačenu u članku 5. ovih pravila.
U prvom krugu nagradne igre mogu sudjelovati svi čitatelji – kupci Večernjeg lista - koji tijekom trajanja nagradne igre sakupe ukupno 3 različita nagradna kupona i pravilno ih popune. Sakupljene kupone čitatelji trebaju poslati sa svojim podacima: ime, prezime, adresa, broj telefona, mail adresa, na poštanski pretinac Večernjeg lista, P.P. 927, u Hrvatskoj pošti u Zagrebu.
U bubanj za izvlačenje nagrada ulaze sve kuverte s kuponima koje su pristigle na gore navedenu adresu do 20. svibnja 2016. u 11 sati.
U drugom krugu nagradne igre mogu sudjelovati svi čitatelji Večernji.hr koji tijekom trajanja nagradne igre pravilno popune obrazac na Vecernji.hr u navedenom periodum zaključno s 20.5.2016.

Članak 7.
Tročlana komisija će nadzirati javno izvlačenje nagrada naznačenih u članku 5. koje će se održati u petak 20. svibnja 2016. u 14 sati u prostorijama Večernjeg lista.
Dobitnici koji osvoje nagrade u nagradnoj igri « Novi Hyundai Tucson te vodi na UEFA EURO 2016 » bit će objavljeni na portalu Večernjeg lista najkasnije 8 dana nakon izvlačenja.
Sudionici u nagradnoj igri/dobitnik prihvaća obvezu objave imena i fotografije za potrebe priređivača nagradne igre te primanja promidžbenog materijala koji će dobiti od Hyundai-a i Večernjeg lista kao i njihovih partnera. Podaci prikupljeni u nagradnoj igri će biti korišteni u svrhe direktnog marketinga. Priređivač ima pravo iskoristiti fotografije dobitnika nagrada u promidžbene svrhe bez njihove posebne suglasnostii bez prava na naknadu.

Članak 8.
Priređivač i partneri nagradne igre osiguravaju nagrade iz nagradnog fonda i jamče dobitniku njihovu realizaciju. Dobitnicima će se nagrade dostaviti na njihove kućne adrese ili će ih preuzeti u odjelu marketinga Večernjeg lista o čemu će biti obaviješteni. Rok za preuzimanje nagrade je 30 dana od izvlačenja, tj. tjedan dana prije održavanja pojedine utakmice. Nagradu nije moguće zamijeniti za novčanu naknadu. Dobitnici se obvezuju do 25.5.2016. javiti sve osobne podatke potrebne za ulazak na stadion za sebe i pratitelja. Ukoliko prijavljeni podaci neće odgovarati osobi koja će koristiti ulaznicu ista neće biti u mogućnosti iskoristiti ulaznicu. Ukoliko dobitnici ne pošalju podatke do predviđenog datuma neće biti u mogućnosti iskoristiti ulaznice.

Članak 9.
Svaki dobitnik u nagradnoj igri, koji je ispunio uvjete utvrđene ovim pravilima, treba preuzeti nagradu u navedenom roku od dana službene objave o ostvarivanju dobitka u nagradnoj igri.
Ukoliko dobitnik ne preuzme nagradu u roku od 30 dana, priređivač se obvezuje ponovno obavijestiti dobitnika te produljiti rok preuzimanja za dodatnih 8 dana. Ukoliko dobitnik ni do tada ne preuzme nagradu priređivač se obvezuje da će nagradu prodati na javnom natječaju, a sredstva ostvarena prodajom uplatiti u državni proračun u roku od 90 dana od dana isteka roka za podizanje nagrada. Priređivač zadržava pravo razmotriti prihvatljivost dodjele nagrade u slučaju bilo kakve zlouporabe ili sumnje na zlouporabu.

Trenutkom preuzimanja nagrade, odnosno potpisom sporazuma (ugovora) o preuzimanju nagrade, prestaju sve daljnje obveze priređivača nagradne igre prema dobitniku.

Članak 10.
Priređivač nagradne igre može istu staviti u privremeno stanje mirovanja ili u cjelosti prekinuti u slučaju nastupa više sile i izraženih gospodarskih poremećaja.

Članak. 11.
U nagradnoj igri mogu sudjelovati fizičke osobe starije od 18 godina sa stalnim mjestom prebivališta u Republici Hrvatskoj. Osvajač nagrade i njegov pratitelj sami snosi troškove putovanja i smještaja prilikom posjete Francuskoj.

Članak 12.
U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici priređivača i osobe povezane s organizacijom nagradne igre zajedno sa svojom užom obitelji.

Članak 13.
Sudjelovanjem u nagradnoj igri svaki sudionik prihvaća prava i obaveze iz ovih pravila.
U slučaju mogućeg spora utvrđuje se nadležnost Općinskog suda u Zagrebu.

Hyundai Hrvatska d.o.o.

Zagreb, 21.04.2016.

KLASA: UP/I-460-02/16-01/301
URBROJ: 513-07-21-01/16-3
Zagreb, 26. travnja 2016.

Dobitnici prvog kruga:

Adam Bilić, Bošnjac

Marija Kaić, Zagreb

Marko Milutinović, Sisak

Mario Pongrac, Koprivnica

Božidar Krakan, Zagreb

Mario Pros, Zagreb

Katarina Fućek, Susedgrad

Dobitnici drugog kruga:

Luka Tolić, Sesvete

Miroslav Duh, Duga Resa

Vedran Radanović, Osijek

Želite prijaviti greške?